Дълбоко в канализацията (Drenaje Profundo)

„Drenaje profundo“ разказва историята на Улисес – упорит следовател на елитна полицейска агенция, специализирана в разплитане на престъпления от различно естество: убийства, изчезвания, катастрофи, кражби и широкообхватни извънредни положения, които понякога заплашват стабилността на най-големия град в света.

Това също така е историята на една стара конспирация и на дисбаланс между двата свята: единият – видим, а другият – скрит в недрата на града.

Светът губи равновесие!

Тайните от миналото, ревностно пазени, започват да излизат на повърхността, когато разследването на един колосален инцидент в града отвежда Улисес за първи път в подземията на град Мексико и разкрива пред очите му света, който съществува там.

Улисес се оказва насред борбата между две групи, които няма да се поколебаят да поставят града в опасност, когато борбата между тях ескалира.

Какво стои зад „Drenaje Profundo“?

„Drenaje Profundo“ също така е историята на една конспирация и на стари научни експерименти, в резултат на които се е образувала една изолирана общност, след като правителствата на Мексико и САЩ са стартирали през 70-те години едно научно сътрудничество, наречено „Проект Чудо“.

Къде се развива „Drenaje Profundo“ ?

Това е градски сериал, който се развива в град Мексико и действието му се развива по улиците, и непознатият свят, който представлява най-голямата канализация в света и хората, които го обитават: от бездомниците до престъпниците.

Персонажите:

Ямел

Изчезнала е през 68-ма година. Една от най-важните помощници на Игор. Независима, умна, пряма, не винаги следва правилата, партизанин, смела, справедлива, конфликтна, чувствена и привлекателна. Постоянно се забърква сантиментално и сексуално с мъже. Чувства се привлечена от Улисес. Винаги е на разположение на Диего и се грижи за него.

Улисес

Инспектор от полицията с няколко години стаж. Има способността да използва дедукция, за да разрешава случаите. Не е добър в прицелването. Негова колежка в работата е Рита. Шефът и на двамата е Ерик, който ги ръководи при разследванията. Израснал е в сиропиталище и никога не е познавал родителите си. Ролята на родителите е изпълнявал Рамон – директорът на институцията. Резервиран, недоверчив и има проблеми с дългите връзки.

Рита

Следовател в полицията, колежка на Улисес. Самотна майка, която поставя дъщеря си и нуждите ѝ преди всичко и всички. Тя е мъдра, честна, лоялна, пряма, солидарна, чувствителна. Има специална връзка с Ерик, шефа ѝ. Добър стрелец и допълва идеално Улисес.

Ерика

Комисар от полицията. Шеф на Улисес, Рита, Давила и Рола и ги ръководи в разследванията. Стриктен, той следва правилата и насоките. Притеснява се за хората си. Чувства се привлечен от Рита. Останал е вдовец преди две години.

Източник: www.tvazteca.com