Хотелът на тайните (El hotel de los secretos)

Историята на „El hotel de los secretos“ започва през 1908 година. Хулио Олмедо и Исабел Аларкон пътват в един и същи влак към Гран Хотел, семеен бизнес на Аларкон. Никой от двамата не подозира, че на това място, животът им ще поеме по нов път и ще се изпълни с любов, предателство, както и с много тайни.

Хулио Олмедо пътува с цел да открие своята сестра-близначка Кристина, която е престанала да му пише преди няколко месеца. Исабел, от своя страна, е получила обаждане от майка си – Тереса Лангре де Аларкон, която вече е организирала брака между дъщеря си и Диего Монтехо, който също се отправя към Гран Хотел.

Заедно с изчезването на Кристина Олмедо се случват поредица от убийства в селото, където се намира хотела. Следователят Серапио Аяла пристига от столицата, за да ги изясни. По време на престоя му, мистериите около мястото се увеличават и стават все по-трудни за разгадаване. Аяла е почитател на науката и я използва по време на разследването на случаите, с които се сблъсква.

Олмедо влиза като камериер в Гран Хотел. Там се запознава с Андрес Салинас, син на Анхела Гомес, икономката. Между Хулио и Андрес се заражда приятелство, което се превръща в братство. Андрес помага на Хулио да разследва какво се е случило със сестра му. Андрес е влюбен в Белен Гарсия, една безскрупулна девойка, която се преструва на жертва от измама. Тя го убеждава да приеме като свое детето, което очаква и което е продукт от тайната ѝ връзка с Диего Монтехо.

София Аларкон е голямата дъщеря на Тереса. Омъжена е за Алфредо Вергара, наследник на традиционно семейство с потекло. София се оказва бременна, но изгубва бебето си и се обсебва от идеята да има дете. Това я превръща в психически слаба жена.

Фелипе Аларкон е младеж, който винаги е живял в сянката на майка си, която го е превърнала в слабохарактерен мъж и се оказва доста далеч от наследството, както е искал баща му.

Анхела Гомес, икономката на хотела, познава всяко местенце и всеки човек, който е минал през хотела през последните тридесет години. Непроницаемото ѝ лице крие тайни, които отказва да разкрие, най-вече за да предпази сина си Андрес.

В хотела на тайните, всеки ден се случват мистерии и с всеки изминал ден, любовта между Хулио и Исабел се засилва. Те се изправят пред препятствията, които епохата и обществото поставят пред тях.

Хотелът на тайните е място, където най-добрите семейства на времето си идват, за да прекарат почивните си дни, без да знаят, че из стаите и по коридорите витаят любовта и смъртта...

Източник: www.univision.com/