Любовна игра (El patrón de la vereda)

Гастон е един от най-популярните наследници в страната. Баща му е успял бизнесмен. А най-доходоносния бизнес - звуко-записна компания. Гастон отговаря за отдела за Популярна музика в компанията. В цялата страна се пеят песните, които Гастон произвежда.

Гастон е добър младеж, приятен и симпатичен. Животът е бил благосклонен с него и негови снимки се появяват по страниците на по-големите списания. Той има всичко, което пожелае. Гастон е гордостта на семейството си, най-вече на баща си. Освен това, настъпват последните му дни като ерген. Той планира да се ожени за Мария Пия Бернаскони. Това е много удобен брак и за двете семейства.

Приятелите го наричат Ноно - „Майстора на играта".

Една вечер, приятелите на Ноно му организират ергенско парти, което приключва в един бар. И в бара има шоу. Певицата, на която приятелите на Ноно не обръщат внимание, той обръща внимание... След първите акорди на позната песен и след това гласа й... Ноно поглежда към малката сцена и я вижда.

Това е Гарсиела... или както се нарича сега - Сиси. Но как е възможно? Сиси е умряла преди години. Тя се е самоубила. А Сиси е била голямата любов на Ноно. Това, което той не знае е, че баща му се е намесил и ги е разделил завинаги. Ноно така и не е разбрал истината. Но той е запазил образа на Сиси, за която вярвал, че не го е обичала.

В действителност, Сиси е дъщерята на жената, която винаги е обичал. Сиси е седемнадесет-годишна девойка, която е избрала това име като свой сценичен псевдоним.

И сега дъщерята на Сиси, другата Сиси, кара Гастон да осъзнае, че през цялото време е живял като в сън.

Сиси иска да бъде певица и е готова да се бори, за да постигне мечтата си. Живее заедно с баба си, която притежава пансион в квартала. Освен това, Сиси работи в една закусвалня.

Ноно е впечатлен от девойката и с часове разговаря с нея на една маса в кафето. А вечер обича да се разхожда с нея.

Случва се така, че една вечер Сиси и Ноно се целуват. И това е достатъчно, за да накара Ноно да се усъмни дали е взел правилното решение, а сватбата с Мария Пия наближава...

Преди години Гастон не би рискувал всичко заради любовта. Но сега съдбата му поднася втори шанс. Той чувства, че се влюбва в девойката, която е с 19 години по-млада от него.

Сиси също се влюбва в него и разбира, че мъжът, когото обича, е способен на решителни действия. Младата Сиси не иска да повтори грешката на майка си. Тя е готова да рискува всичко и да се бори за любовта си.

Какво ще стане, когато Ноно разбере, че има право да обича?

Източник: www.telenovelas.com.ar