Последното лято (El último verano)

Една измама подтиква една девойка да опознае любовта. Едно желязно и вярно приятелство е готово на всичко. Приключения и емоции, за да се разкаже една любовна история - млада и готова на рискове, за да се осъществи и да намери своето място.

Нежната и вярна Агустина се отдава изцяло, за да помогне и да спаси своята най-близка приятелка Чабели, която се е отдала на наркотиците и алкохола. Красива и романтична, тази чувствителна 22-годишна девойка придружава своята приятелка, която трябва да влезе в център по рехабилитация.

Но верността не винаги е споделена и този път порока се оказва по-силен от приятелството. Агустина се оказва забъркана в неочаквана и дори опасна ситуация. Защото всичко това е лъжа, а центърът по рехабилитация не е такъв и всичко е просто параван, зад който се извършват сделки с наркотици.

Насред тази объркана ситуация, Агустина се запознава с Диего Моран - привлекателен и блестящ младеж. Между двамата започва една сложна връзка, изпълнена с любов и омраза. Не след дълго тази връзка става силна, като истинска любов.

Нищо не е лесно за двамата млади. Те трябва да преминат през трудни препятствия и заплахи, за да защитят и запазят своята страстна любов.

Източник: www.novebox.com