В диви земи (En tierras salvajes)

От самото начало, Исабел и Анибал се събират, но както изглежда, не завинаги... Тя се занимава с организация на банкети, харизматичка и солидарна жена. Той е важен и успял бизнесмен. Анибал мами съпругата си с Олга – наперена жена, която не се спира пред нищо, стига да направи живота на Исабел истински ад.

Заради проблеми с дишането, Исабел е преместена в селото Сан Хуан дел Вайе, където живеят родителите и близките на съпруга ѝ. По този начин променя живота на цялото семейство.

Даниел, по-малкият брат на Анибал, не може да прикрива силното си привличане, което изпитва към Исабел, когато я вижда за първа път. И не е само той, но и Серхио, най-малкият от семейство Отеро, пулмолог (специалист по болести и проблеми на дихателната система), администратор и акционер в селската клиника. Той е на път да се ожени за Тереса Кастийо, но тя е отегчена от честите му отсъствия.

Доня Ампаро – матриарха на семейство Отеро, е ревнива и манипулативна жена. От пристигането на Исабел, тя не иска да е близо до сина си Анибал, защото подозира желанието, което събужда и у трите ѝ деца. Ампаро е жена, която много добре умее да се прикрива и да създава добър образ в обществото, но не спира да се меси в живота на другите. За това и харесва Тереса като годеница на Серхио – тя никога не е направила нещо, за което да я одумват. Дон Артуро, баща на братята Отеро, носи на плещите си тежкия товар на миналото и тайни, за които Ампаро винаги го критикува. Дон Артуро е любещ и разбиращ баща, който винаги се старае да обедини семейството и се чувства длъжен да подкрепи снаха си Исабел.

Даниел, администратор на дъскорезницата и семейния бизнес, си съперничи с Карлос Молина – син на бившия собственик на дъскорезницата. Карлос е смъртен враг на Отеро и иска да види в нищета всеки един от семейството. Когато се запознава с Исабел, остава впечатлен от красотата ѝ. Карлос открива кой ще е най-добрият му следващ удар срещу семейство Отеро, особено като знае, че Даниел е влюбен в съпругата на брат си.

Каролина, любовницата на Даниел и самотна майка  на дете, плод на изнасилване от Карлос, е влюбена в Даниел. Въпреки че е начано, че той е влюбен в Исабел, Каролина става нейна приятелка. Но... не подозира, че по един или друг начин Каролина е свързана със семейство Отеро, както и тайната, която крият Дон Артуро и Доня Ампаро.

От друга страна, Алехандра Ривейес – малката братовчедка на братята Отеро, се завръща в селото след като е завършила интерната, в който я е изпратила леля ѝ Ампаро, когато са умрели родителите ѝ. Сега, когато се завръща, тя открива любовта с един работник в имението: Уриел Сантана. Лела ѝ Ампаро има други планове за нея: иска я далеч от Уриел и по-близо до сина на кмета: Икер Моралес.

За собствено добро и това на семейството, Серхио и Даниел трябва да загърбят това, което изпитват към Исабел, но на сърцето не може да се заповядва. Сега Исабел изпитва съмнения относно чувствата, които изпитва към Анибал. Тя се бори с любовта, която изпитва към тримата братя, без да е сигурна кого обича. Между сигурната и спокойна любов на Даниел, невинната любов на Серхио или лицемерната „любов“ на Анибал. Така че не само човешките закони се разпореждат в тези Диви земи.

Източник: www.lasestrellas.tv , es.wikipedia.org/wiki/En_tierras_salvajes