Историята на един клан (Historia de un clan)

Това е историята на семейство Пучо. Действието се развива в Сан Исидро в началото на 80-те години с разследване на отвличане и убийство...

Семейство Пучо изглеждат като всяко друго семейство: Аркимедес Пучо – бащата, е много дисциплиниран, вманиачен, строг и много авторитарен със своите деца.

Той е женен за Епифания Калво де Пучо – мълчалива съпруга с големи изисквания за добро социално положение. Тя се грижи за децата и вярна на католическата вяра.

В семейството има четири деца. Даниел, по-познат като Магия, е синът, който живее в Нова Зеландия; Силвия – артистката в семейството. Адриана, малката дъщеря, която е голямо главоболие за татко Пучо, тъй като е на 16 години – една много проблемна възраст. И Алехандро – Алекс, синът за пример, успешен ръгбист, бивша Пума и настоящ играч на КАСИ (Клуба по атлетика на Сан Исидро), който е добър младеж и се подчинява безпрекословно на баща си.

Алекс е сгоден за Моника – девойка от добро семейство, идеалната снаха за татко Пучо.

Едно семейство, което малко по малко демонстрира, че не е нито толкова нормално, нито от Сан Исидро.

Във всеки епизод се разкрива по малко от психологията на всеки член на това семейство.

Жертвите на този клан са милионери, от които те получават големи суми за освобождаване, но биват убивани, защото са били част от социалния им кръг и са били приятели на децата им...

Източник: telefe.com , www.undertv.tv