Райски остров (Isla Paraíso)

Където те предлагат, но не разполагат!

Каролина е домакиня, която за ден се оказва замесена в милионна измама в резултат на безотговорните действия на съпруга си. Преследвана от правосъдието, избягва заедно със сина си Анди и домашната помощница Маделин. Тя търси убежище в манастира, в който живее нейната сестра близначка Селесте. Проблемът е, че Селесте не може да ѝ помогне, защото е заминава на специална мисия в отдалечен район в южната част на Чили: Исла Параисо (Райския остров).
 
Това красиво и живописно място, разположено на края на света, е странно село, в което живеят само мъже. За това, свещеникът на мястото – отец Габриел, прави съобщение, което обърква всички: много скоро в района ще пристигне автобус, пълен с жени, които ще дойдат на работа и трябва да им осигурят места за настаняване. Там, те – според идеята на свещеника на селото, ще върнат живота в селото, които при тези условия, може да изчезне.
 
Както винаги, има и един, който е против: Оскар – властен земевладелец, който осигурява работата на повечето мъже от Исла Параисо. Необщителен и краен мачо, той има лични причини, заради които не иска жените да пристигат на това място. Но след като веднъж автобусът спира в района, няма връщане назад и мъжете започват да мечтаят, тъй като се срещат с различни и впечатляващи жени: от монахиня, служителка от Карибите и дори младоженка, изоставена пред олтара.
 
Това, което никой на острова не подозира е, че Селесте е самозванка. В действителност, това е Каролина – жената, преследвана от правосъдието, която е успяла да избяга и да намери убежище в това село на края на света.
 
Това, което Каролина не е предвидила е, че на това привидно спокойно място, ще срещне един неочакван враг: Оскар Леон. Той е решен да я предаде на полицията, когато разкрива истинската ѝ самоличност. И така, сблъсъците между двамата са забележителни и правят живота ѝ непоносим. Въпреки че, без да го осъзнава, Оскар открива, че тази жена със забранени навици, е първата, на която отново ще се довери след толкова много години...

Източник: https://www.mega.cl , https://www.fandom.com/explore-es?uselang=es