Хуанита е неомъжена (Juanita, la soltera)

Хуанита е обикновена девойка, която постоянно мисли за любов, докато работи в книжарница заедно с най-добрата си приятелка. Тя мечтае за съвършения мъж, но никой не е достатъчно добър за нея. Тя не иска отново да страда от любов.

Томи е очарователен и привлекателен мъж. Реди рими с лекота и омайва всички с приказките си. Безпаричен Дон Жуан, който се възползва от влиянието, което има върху жените, за да подобри икономическото си положение.

Хуаните никога не е харесвала мъже от типа на Томи – неговата евтина поезия и сините му очи не й влияят. За Томи, Хунита е просто поредната „жертва“, предизвикателство, което, ако успее да преодолее, би решило паричните му проблеми.

Наскоро Хуанита и братовчедите й са наследили милиони, от които могат да се възползват, ако изпълнят условието в завещанието – всеки да създаде семейство (да се задомят и да имат дете) до една година след прочитането му.

Единствената, която все още не изпълнява условието, е Хуанита. Тя дори не мисли да продаде мечтата си за голямата любов заради парите. Но един от братовчедите й решава да я измами и наема Томи, който трябва да накара Хуанита да се влюби в него. Задачата става много трудна, тъй като Хуанита е подготвила много изненади за Томи, включително и истинската любов...

Източник: www.telenovelas.com.ar