Играй за победа (Jugando a ganar)

Една завладяваща младежка история, изпълнена с музика, хумор, романтика, приключение... и цялата емоция на футбола!

В „Jugando a Ganar" участват талантливи младежи, сред които са членовете на салса групата „Los Adolescentes".

Това е историята на един аматьорски футболен отбор и неговите играчи, техните мечти, любови, разочарования и триумфи, като при това изпраща едно оптимистично и окуражаващо съобщение към младежите по света.

Всичко започва, когато Себастиан Валеро, успешен рекламен директор, е помолен да организира малък футболен отбор като част от рекламната кампания за спортни продукти, разработени от неговата агенция.

В търсенето на най-добрите спортни таланти в страната, той събира младежи от различни области с различен произход и опит, но които споделят една страст: футболната игра. Така започва авантюрата на Сантяго, Марианхел, Хосе Мануел и много други младежи, които движат нишките на тази история със своите търсения, открития, неуспехи и лични реализации.

Сантяго е одухотворен, интуитивен и благороден младеж, отгледан от индианско племе от венецуелския район на Амазонка, който е взел от тях като наследство мъдрост, която се показва малко по малко и играе главна роля в неговата съдба.

Когато среща Марианхела, красива девойка от града, Сантяго се влюбва в нея и заедно откриват, че съществува магическа, мистериозна и неразрушима връзка между тях.

Но на музиканта Хосе Мануел не допада връзката, която започва между Сантяго и Марианхел, тъй като той също се интересува от девойката и е вярвал, че я е спечелил преди Сантяго да се появи, за това се опитва да му вгорчи живота.

Източник: www.venevisioninternational.com , www.novebox.com