Доня (La doña)

Доменика е очарователна и привлекателна девойка, която преживява преобразование на личността, когато открива в деня на сватбата, че годеникът й просто я е използвал и я е изоставил пред олтара. Тя се превръща в огорчена и с огромна болка в сърцето и то още преди да разкрие, че любимият й има друга жена, която не е никоя друга, а нейната собствена братовчедка Норма.

Доменика избягва в имението, което е наследила от баща си. Там тя демонстрира своя суров характер и презрението си към всички мъже. Тя се заклева, че само нейната воля ще се изпълнява в имението и цялото село, където е позната като Доня. Доменика се радва на компанията на леля си, завистливата си братовчедка Норма и вярната й бавачка.

След като се установява в имението, Доменика трябва да се справи с управителя си Леандро – перверзен тип, свикнал да прави всичко, което поиска, но е принуден да се подчини на Доня, която малко по малко спечелва уважението й, както и на всички останали, докато не пристига единствения мъж, който е способен да я подчини: Дарио.

Още от първия миг, в който двамата се сблъскват заради проблем с границите на имотите им, Доменика остава очарована от галантността на Дарио, а той – от нейната красота и силата на характера.

Въпреки всичките им усилия да не позволят на чувствата им да доминират, между двамата се заражда голяма любов. Но отново присъствието на Норма заплашва щастието на Доменика, тъй като тя е обсебена от идеята да направи свой Дарио. Норма прави всичко възможно, за да стане негова съпруга, разчитайки основно на помощта на Леандро, който е подмамен от богатството, което му обещава Норма и непотушимата му страст към Доня.

Бившият годеник на Доменика се появява в селото и показва, че съжалява, както и желанието си да си върне Доменика. Тя го използва в опит да забрави Дарио и за да не провали предполагаемото щастие на Норма. Но съдбата си е съдба и цялата злоба на Норма и Леандро бива разкрита. Накрая никой и нищо не може да попречи на Дарио да бъде щастлив завинаги с любимата си Доменика.

Източник: www.network54.com/Forum/223031/