Съседското семейство (La familia de al lado)

Ренато Фабрес е преуспял и богат бизнесмен, който се е научил да се придвижва с ум и успех в света на бизнеса. Неговото име е синоним на власт, богатство и произход. Заедно с Ева, строгата му съпруга, са горди от семейството, което са сформирали заедно с Игнасия, Карола и Бенхамин, трите им деца.

Хавиер Руис-Тагле и Пилар Еченьике, в същото време, са съседите перфекционисти. Харесва им да правят нещата бавно и качествено. Образовани, завършили с почести, женени, те имат две прекрасни деца и вярват, че имат перфектното семейство. Толкова добро, че всички забелязват разбирателството и обичта между тях.

Семейство Фабрес и семейство Руис-Тагле са приятели от дълги години. Познават се. Уважават се. И са добри съседи. През годините, двете семейства са живели в идеална хармония.

Докато многообразните бизнеси на семейство Фабрес върви разкошно, бракът на Хавиер и Пилар също изглежда спокоен и успешен. Но неочакваната поява на Гонсало Ибаньес в техния живот променя нещата за винаги.

Персонажите:

Игнасия Фабрес

Крехка и нестабилна, тя не трепва пред измамата. След като овдовява, тя се омъжва за Гонсало, за да забрави лошите моменти, които е преживяла около смъртта на бившия си съпруг.

Хавиер Руис-Тагле

Съдружник на Гонсало и съпруг на Пилар. Привлекателен. Адвокат. Добър баща и съпруг. Може да се превърне в опасен човек и е готов на всичко, за да запази статута си.

Пулар Еченьике

Съпруга на Хавиер. Социолог по професия, тя се е посветила на децата си. Когато бракът ѝ започва да се разпада, започва да мисли, че има правото на втори шанс в живота.

Гонсало Ибаньес

Адвокат. Запознава се с Игнасия, оженва се за нея и заживява в къщата ѝ. По време на медения месец, той разкрива, че първият ѝ съпруг е починал при странни обстоятелства.

Бенхамин Фабрес Спенсър

Почитател на филмите на Хичкок. Обожава жените и се увлича по аудио-визуалните медии.

Източник: tvn.cl