Фенката (La fan)

„La Fan“ разказва за живота на Вале – скромна и весела жена, която е безумно влюбена в Лукас Дуарте – известен актьор от теленовелите. Пътищата им се пресичат, когато тя се опитва да спаси живота му, докато той снима новата си новела, без да подозира, че е просто част от снимките...

Казват, че не можеш да избягаш от съдбата си. Казват, че всички имаме своята история, която е написана вече и нищо не може да се промени. Казват, че това, което почва лошо, приключва лошо. Казват, казват, казват... Онези, които не познават Вале.

Вале е весела жена, скромна, обикновена, увлечена по един актьор от теленовелите – известният Лукас Дуарте...

Пътищата на Вале и Лукас се пресичат един ден от това, което наричат съдба, късмет, магия... Докато тя е маскирана с костюм на голяма пица и раздава листовки за заведението, в което работи, тя вярва, че е спасила живота на любимия си актьор. Истината е малко по-различна – всичко е част от снимките на новата му новела.

Това е първата среща между Лукас и Вале, но не остава единствената. На представителят на Лукас – Габриел, му хрумва идеята да организира конкурс за всички фенки. И залага малък капан – избира за победителка Вале.

Вале е очарована да се срещне на обяд с бленувания мъж. И накрая спасява живота му, но този път наистина. И така Вале се превръща в личен асистент на Лукас, в негова сянка, в негов ангел-хранител.

Малко по малко, Вале започва да опознава кой е в действителност Лукас Дуарте. Неговите мании, недостатъци и дефекти. Но дори и така, го обиква все по-силно. Лукас, от своя страна, започва да опознава коя е в действителност неговата фенка. Нейната сила, нейната светлина и блясък и въпреки всичко, той започва да се влюбва в нея.

Но историята си има и минало. Едно минало, което може да превърне тази любов в нещо невъзможно. Защото нито един от двамата не подозира, че Лукас е баща на Томас – синът на Лусия, който Вале отглежда като свой след смъртта на приятелката си. И обект на цялото недоволство на Вале. Той е единственият мъж, който Вале мрази, защото е изоставил приятелката ѝ. И тогава Вале се чувства прокълната, разкъсвана между лоялността към приятелката и любовта на фенка, която продължава да изпитва...

Източник: https://en.wikipedia.org/wiki/La_Fan