Лъвицата (La Leona)

Една история за борба, любов и отмъщение!

„La Leona“ разказва за живота на Мария Леоне – работничка, която застава начело на колегите и съседите си, за да защити тяхната работа в „Текстил Либерман“, фабрика, в която е работила цял живот.

Когато Мария оставя работата си, за да се превърне в лидер на работещите, тя е разпитвана от всички, дори от собственото ѝ семейство, дали това е най-разумното нещо, което може да направи.

По този трънлив път на борба за правата на всички, Мария пресича пътя на Франко Урибе.

Франко е водещ консултант, който е нает от собственика на текстилната фабрика, за да я изпразни и да я ликвидира.

Между Мария и Франко се ражда привличане, не само с еднаква сила, но изпълнена със страст и противоречия.

Франко представлява това, от което Мария толкова много се страхува: загуба на работата за нея и останалите.

От друга страна, за него тя е жената, за която винаги е мечтал...

Персонажите:

Мария Леоне

Тя е Лъвицата, душата и движещата сила в тази история. Самотна майка, работничка в текстилна фабрика и шивачка. Мечтае да може да предаде опита си на онези, които искат да научат как да създават красиви неща с ръцете си. Силна, смела и страстна, тя има две деца, които защитава като истинска лъвица. Големият – Факундо, е резултат от връзка, след която е останала с разбито сърце. Малкият – Салвадор, е плод на любовта ѝ към Фабиан, който е приел да се грижи само за детето ѝ, след като тя забременява. С годините, Мария не е сигурна дали е влюбена в него, но му е благодарна за помощта му, на която винаги може да разчита. Връзката им в момента не върви много добре. Външно, Мария е една борбена жена, импулсивна и цапната в устата, но също така е много женствена и чувствена. В дома си, обаче, тя рядко се противопоставя на съпруга си и да му постави ограничения. Тайничко, тя си мечтае да преживее онази страстна и изпепеляваща любов, която някога е изпитала. Въпреки че тази мечта е просто една фантазия, тя я държи жива. Когато Мария се запознава с Франко, тя отново усеща тази силна страст, която е смятала, че е забравила. Той се превръща в нейната истинска любов, но също така и най-големия ѝ враг. Този мъж я кара на чувства и да се бори както никой преди това. Франко става причина за най-големите ѝ загуби в живота. Мария се изправя между любовта и омразата, докато се бори за достойнството и работата на колегите си, като се превръща, без да го е търсила, във важна обществена фигура.

Франко Урибе

Специалист по HR, той е водещ консултант, който е нает от „Текстил Либерман“. Решителен и наперен, той бързо разчита ситуациите и се адаптира към последствията. Франко е израснал под грижите на майка си София, с която от малък обикаля цялата страна. Не го е правил по собствена воля, а за да избяга заедно с майка от мъжа, който я преследва: Клаус Милер. Същият мъж от фабриката, който наема Франко, за да я ликвидира. И това не е случайно. Винаги е в компанията на Джули – негова годеница, любовница, съдружница, и Алекс, неговият най-близък приятел, но всъщност винаги е сам, чувства празнина и е обсебен от своя план. Франко трябва да избере между любовта и планът му да въздаде справедливост. Трябва да избере нечия страна и да приеме тази, която истински обича...

Източник: telefe.com