Луди за любов (Locas de amor)

„Locas de amor“ разказва историята на три жени, които излизат от една невропсихиатрия, за да започнат нов живот в един апартамент като крачка към приобщаването им към обществото.

Симона, Хуана и Ева трябва да се преборят със своите мании, фобии, мъки, мечти и душевни вълнения и да се борят все ден със себе си, за да се опитат да живеят „нормален“ живот в един свят, който всеки момент изглежда така, все едно се побърква.

Мартин Урибелареа, техният психиатър, ги е избрал специално за този експеримент. Той знае, че съжителството им няма да е никак лесно, но вярва, че навън и с връзката между тях може да им помогне много да изпъкнат.

Завръщането при семействата им, намирането на работа, да бъдат опознати и да се опознаят с бившите си задължения – всичко това те трябва да направят с други от клиниката... всяко задание се превръща в отделен свят, препятствие, което трябва да победят, бариери, които трябва да преодолеят.

С голяма доза драма и хумор, „Locas de amor“ разкрива как Симона, Хуана и Ева най-накрая се излекуват (или не) с помощта на любовта и обичта. Въпреки различията им, всяка от тях открива в другите две своето истинско и единствено семейство.

Източник: www.pol-ka.com.ar