Мареа Брава (Marea Brava)

Един младеж с авантюристичен дух, който обича да се гмурка, и една свободолюбива млада жена, която мечтае да открие щастието. Какво се случва, когато те се срещат на едно място, пълно с безскрупулни хора? Какво се случва с група младежи, които работят в най-луксозното място в Мексико и са отишли там, за да започнат един нов живот? Какво става, когато с тях се случват едно след друго ужасни неща, които ги карат да проклинат деня, в който са се родили?

Отговорите на тези въпроси ще откриете в сериала “Мареа брава” – една история изпълнена с любов, забавления и напрежение. Една история, разказана от най-красивите плажове на Мексико, с горещ климат и чисто небе, в която персонажите са непредвидими и приятни, опасни и романтични.

Алехандра и Даниел – двама млади, които са решени да се борят с всички трудности, които се изправят пред тях. Иван е много злонамерен и има добър вкус за жени и дрехи. Соледад е красива жена, която е много нещастна и крие много тайни, които много я унижават. Зоила е обикновена жена и ентусиазирана фризьорка, която мечтае да има свой собствен салон. Ромуло и Ремо са двама братя, които не могат да се похвалят с големи заложби. Хилда Сото спечелва 4 милиона долара може ад сбъдне мечтите, които винаги е имала и Рита, която мечтае да стане звезда. Всички те заедно търсят начини да докажат себе си и да утвърдят способностите си.

“Мареа брава” е история, в която слънцето и любовта са на преден план. История, която ще ви спре дъха...

История изпълнена със страст...

История, в която морските брегове са като Рая, а рая се превръща в идеален сценарий за безграничната любов...