Марибел (Maribel)

След смъртта на осиновителя на Марибел, семейството й остава разорено и Марибел разбира, че трябва да започне работа.

На първата си работа, шефът й започва да я преследва и в момент, в който се опитва да се защити от него, тя наранява Хосе Дарио съвсем случайно. Побеснял и отчаян, той завежда дело срещу нея.

На второто си работно място – като прислужница в дома на семейство Дел Вайе, Марибел се запознава с Луис Алехандро, най-голямото дете в семейството. Двамата започват връзка, която е изпълнена с постоянно печелене на доверие, вяра, ревност и любов.

Ирониите на съдбата бележат пътя на тази история.

Марибел се запознава с Рохелио Дуарте, истинският й баща, адвокат с добро обществено положение, който е бил вкаран в затвора от бащата на самия Луис Алехандро.

Сега, докато се опитва да си върне предишния живот и изгубеното богатство, успява да остави в руини семейство Дел Вайе. Марибел заема полагаемото й социално положение, докато Луис Алехандро е принуден да се премести да живее в беден квартал.

Заради завист и омраза, Марибел се бори за състоянието, което й се полага и започва да се бори, за да си върне отново голямата си любов – Луис Алехандро, който никога не е трябвало да разрушава. 

Източник: www.venevisioninternational.com