Наташа (Natacha)

Мотивирани от успеха на предишната теленовела и от настойчивостта на продуцентите Умберто Полар и Хенаро Делгадо Паркер, компанията Panamericana се заема да реализира отново една от най-успешните теленовели от края на 60-те години в цяла Латинска Америка. Продукцията става успешна, благодарение на помощта на венецуелския канал RCTV, който изпраща две от най-добрите си актриси. Марикармен Регейро тъкмо е пожънала успех с ролите си в „Amanda Sabater“ и „Senora“, а Илда Абраамс тъкмо приключвала с участието си в „Abigail“. Компанията PANAMERICANA е смятала, че този сериал ще постави началото на успешно производство на теленовели и ще популяризира самата компания, но, за съжаление, не става така.

Историята:

Наталия, по-позната като Наташа, е млада и красива провинциалистка, която помага в манастира на Санта Каталина в Арекипа. Тя се страхува да се завърне в дома си и да се сблъска отново с грубия си брат Хосе. Наташа живее в Арекипа заедно с кръстницата си – благородна жена с добро положение, която й е дала любовта и нежността на майка, каквато тя никога не е имала. За това тя напуска родния край, за да отиде в столицата.

Когато пристига в Лима, Наташа започва работа в дома на семейство Перейра, роднини на отец Флоренсио, верен защитник и покровител на Наташа. В дома на семейство Перейра, Наташа се сблъсква с пакостите на Карлитос, твърдостта на Доня Росалия, привързаността на Тереса, нежността на Карито, опората на Леополдо и Артуро, злобата на Елвира, любовта на Педро и на Раул. Всичко това я поддържа и й дава сили да посреща трудностите на ежедневието.

Накрая, както във всяка розова история, Наташа успява да се събере с любовта на живота си, въпреки трудностите, които се появяват на пътя й.

Източник: www.tvnovelasperu.com