Коледа без край (Navidad sin fin)

Една прекрасна история, изпълнена с много изненади и едно голямо послание за любов, която родителите могат да споделят с децата си в уюта на своите домове.

„Navidad sin fin“ включва в себе си три свързани истории, чийто край се свързва с бележити дати като Рождество, Нова Година и Богоявление.

Историята започва в една студен и тъмна нощ, когато Педро – скромен шофьор на камион, разстройва майка си Доня Рейна като пристига в дома си в компанията на едно момиче и нейното братче, които е открил сами на пътя. Малката, която се казва Анхелита, ги моли за помощ, уверявайки ги, че баща им е един много важен мъж, който знае как да им се отплати.

Както изглежда, никой не знае къде живеят тези малки деца, които със своите невинни погледи, отварят вратата към сърцето на всеки, който ги среща. В началото, някои хора, като ядосаната Доня Рейна, не им позволяват да влязат. Друго, като сладката Вероника и смелия младеж Мануел, отварят широко вратите си, докато някои, като безчувствената Хулиета, жестокият Господин Даро и корумпирания Хосе Луис, отказват да отворят своите ледени сърца.

В продължение на сериите се разкриват емоционалните и трогателни приключения на малките Анхелита и Родито... без да забравят Габриел, тяхното плюшено мече. Зрителите остават шокирани, когато научават тяхната истинска самоличност и злокобната сянка, която ги преследва и заплашва да ги унищожи.

Появяват се богатия и алчен Дон Алберто, който търси тези две деца, за да получи повече власт и богатство; добрата Доня Матилде, чиято дълбока мъка ѝ е отнела желанието за живот; отец Мигел – свещеник, който се е посветил да върне вярата на онези, които са я изгубили; Алехандра – бедна жена, която работи като сервитьорка, за да издържа болното си дете и един весел шофьор, Панчо, изпълнен с оптимизъм и любов.

Зрителите преживяват ужасни моменти след появата на ужасния Господин Лам. Освен това, невъзможната любов и саможертвата на Касимиро. Също така стават свидетели на живота на очарователния мъж на преклонна възраст – Хасинто, и внука му Ернесто, чиято душа е изложена на огромна опасност. Зрителите страдат заедно с изоставената възрастна жена – Бланка, чиято собственост е отнета и тя е затворена в приют, и с огорчената Беренисе, медицинската сестра, която е забравила за своето призвание.

Анхелита и Родо (и разбира се, плюшеното мече Габриел) докосват живота на всеки един от тях, а също така и на зрителите, изпращайки едно послание за мир и милосърдие, които трябва да се проявяват във всяко семейство... един подарък, който превръща Нова година в една прекрасна Коледа без край...

Източник: www.esmas.com