Лоши момичета (Niñas mal)

Историята се фокусира върху три момичета от висшето общество, които разрушават стереотипа на живот, наложен от родителите им. В отговор на това, самите те решават да ги изпратят в единственото училище за госпожици, което е останало в града, което предизвиква желанието им да обединят силите си в полза на техните интереси.

Това повлиява на живота на момичетата и техните борби със семейството, любовта и приятелството. Преди всичко, те просто иска да се забавляват, да живеят собствения си живот и най-важното – да обичат и да бъдат обичани.

Адела Уерта Алба е непокорна, готова да спори за всичко и не приема наложените ѝ ограничения. Останала без майка, тя има бурна, изпълнена със сблъсъци, връзка с баща си – известен сенатор. Всичките ѝ действия дълбоко в същността си са всъщност отчаян опит да привлече вниманието му.

Грета Доменечи Уирц е скромна девойка, която се придържа към правилата. Израснала е в „златна клетка“ в едно традиционно семейство и от край време е годеница на едно и също момче. Но тази идилична връзка един се прекъсва и Грета открива другото си Аз.

Нина Сандовал е капризна, невъзпитана и егоистка. На петгодишна възраст прави първите си стъпки в света на шоуто и сега е кралица на попа. Майка ѝ не престава да я притиска все повече и повече и тя живее в едно балонче, в което всичките ѝ желания са заповеди. Животът ѝ се пръска на малки парчета, когато осъзнава, че в действителност тя не разполага със собствения си живот...

Приятелство, любов и борба за осъществяване на мечтите... и всичко това – в една история, изпълнена с много музика.

Източник: www.teleset.com.co