Рай Травел (Paraíso Travel)

Емоциите са главни герои в тази история...

Мечтите без граници!

Историята разказва за привлекателна млада жена – Рейна, която получава тревожно обаждане, с което майка ѝ иска да се сбогува с нея, тъй като е решила да пътува до Ню Йорк, защото иска да умре там.

И въпреки че Рейна има сериозни подозрения, че майка ѝ Ракел, която страда от сериозно психическо заболяване, не е пила лекарствата си. Отчаянието в обаждането я подтиква да тръгне да я търси из улиците на Меделин, за да я спре.

Марлон е младеж от стабилно семейство, който е безумно влюбен в Рейна. По тази причина той става част от нейните приключения и лудости.

По-нататък, след като предотвратява трагедия с Ракел, тя е настанена в медицински център за възстановяване. По време на престоя се свързва с една подозрителна агенция – Рай Травел, с която има намерението да замине за Ню Йорк, за да се запознае с любовта на живота си.

И така, Рейна преминава през много трудни ситуации, докато търси майка си и лудостта ѝ в САЩ, след като е принудена да влезе незаконно, когато ѝ отказват виза.

В края на пътя, всички преминават през прошката, отмъщението и среща с мечтите, за да изживеят своята американска мечта, която в някои случаи много заприличва на кошмар.

Източник: www.canalrcn.com/ , es.wikipedia.org/wiki/Paraíso_Travel_(serie)