Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

Историята продължава...

 
Двадесет години по-късно, семейство Рейес-Елисондо са принудени да се справят с нови предизвикателства, които заплашва семейството.
 
Убийството на професор Хенаро Кареньо разтърсва семейството, тъй като доказателствата сочат синовете на Хуан и Норма като виновни.
 
Напрежението продължава да расте с пристигането на Самуел Кабайеро – властен и жесток човек, който не се спира пред нищо, за да върне дъщеря си и съпругата си Росарио Монтес, която се завръща в Сан Маркос, приковавайки вниманието на всички.
 
Всички тези събития влияят на Оскар и Химена, както и на Франко и Сара, а освен това и на младото поколение – едно от най-влиятелните семейства в Сан Маркос.
 
Тези предизвикателства променят техните животи...

Персонажите:

Норма Елисондо
 
Средната сестра Елисондо. Красивата амазонка притежава същия чар като преди, също като съпруга ѝ Хуан. Нейният чар, вместо да изчезне, с годините става все по-силен. Норма е много активна и се занимава с делата на имението и на дома. Не пропуска подробностите. Будна, интелигентна и има силен характер. Освен това, тя се отнася с уважение към важните хора и към работниците, които ѝ служат. Безумно обича Хуан и трите им деца, които защитава и се опитва да разбере.
 
Хуан Рейес
 
Най-големият от братята Рейес. След почти две десетилетия, Хуан все така силно обича Норма. Не съществува, нито ще съществува друга жена, толкова красива и важна като нея, въпреки че се възхищава на красиви жени, които среща в живота си. Ревнив е, тъй като много мъже все още се заглеждат по съпругата му. Той е експлозивен и елементарен, като преди, но сега е възмъжал и по-мъдър. Успява да се въздържа, благодарение на отговорностите му като баща и съпруг.
 
Хуан Давид Рейес
 
Най-големият син на Норма и Хуан. По характер прилича на баща си. Красив, силен, интелигентен и не се увлича от външния вид. Обожава семейството си. Точен и уважителен към работниците. Обича по-малките си братя, въпреки че не понася понякога поведението им.
 
Ерик Рейес
 
Средният брат в семейство Рейес Елисондо. Красив млад мъж, с проницателен поглед, много силен, провокативен и агресивен. Действа импулсивно и взема бързи решения, без да се страхува от последствията. Понякога излгежда така, все едно нищо не може да го трогне, а друг път се показва прекалено чувствителен. Ироничен, проницателен, той доминира над своя брат близнак, а понякога завижда на по-големия си брат, с когото обича да се сблъсква от време на време.
 
Леон Рейес
 
Брат близнак на Ерик, когото уважава и на когото се подчинява, въпреки че в много случаи не е съгласен с него. Следва го неотлъчно, за да не го ядосва, защото се чувства несигурен и непълен без брат си. Добро момче с хубава фигура и може да бъде много сладък, ако не е силното влияние на Ерик. Обича семейството, най-вече майка си и лелите си Химена и Сара.
 
Химена Елисондо
 
Най-малката сестра Елисондо. Тя е много балансирана и знае как да се справя с трудни ситуации с добра преценка и предпазливост. Характерът ѝ не се е променил много през последните двадесет години. Понякога е избухлива, а друг път – нежна и ведра. Дръзка и много смела жена, която защитава безопасността на близките си.
 
Оскар Рейес
 
Средният от братята Рейес. Съпруг на Химена. Ироничен мъж, злонамерен и понякога се държи много недоверчиво към най-близките си, като съпругата си Химена, която постоянно наблюдава. Както и преди, Оскар се кара понкога с Хуан, въпреки че все така го уважава. Химена и той не са могли да имат деца, поради което изпитват особено пристрастие към племенниците си Ерик и Леон. Намесва се прекалено много в семейните дела.
 
Сарита Елисондо
 
Най-голямата сестра Елисондо. Страда от отчуждението на съпруга си Франко и това намалява нейната стабилност. Жена със силен характер, способна да се изправи пред всяко предизвикателство, но това е останало в миналото, въпреки че продължава да е активна и работлива, както и да се бори за благополучието на децата си Андрес и Габи. За нещастие, тя не се чувства толкова сигурна и понякога се колебае за важните решения в живота си. Тя е станала в предпазлива, малко дистанцирана и много подозрителна жена.
 
Франко Рейес
 
Най-малкият от братята Рейес. Женен за Сарита, с която има две деца. Двамата с сформирали хубаво семейство, а той има процъфтяващ бизнес с коне в чужбина. Всичко в живота му върви перфектно, докато, без никакво обяснение, започва да се държи студено и дори се отчуждава от семейството си.
 
Габи Рейес
 
Дъщеря на Сара и Франко. Красива девойка, неспокойна и интелигентна. Учи модерни езици и се разбира добре с всички от семейството. Показва интерес към социалното и икономическото положение на хората, които среща. Може би заради това става приятелка с Нино Барча – привлекателен младеж, който не принадлежи на нейната учебна група и с когото се запознава случайно при странни обстоятелства. Влюбва се в него, въпреки че знае, че той е част от една банда престъпници, която тормози градчето Сан Маркос. Опитва се да му помогне, за да го освободи от опасното ядро, в което живее, но нейните действия предизвикват само проблеми и мъки.
 
Андрес Рейес
 
Брат на Габи. Културен и весел младеж. Учил е музика в чужбина и иска да продължи кариерата си като композитор. Работи като артистичен директор и музикант в спектаклите, които се поставят в бар Алкала, бизнеса на Росарио Монтес. Има огромен талант, изтъкнат и уважителен; привличат го красиви девойки като Муриел, която първоначално се интересува от него, докато не осъзнава, че може да има само приятелство между тях.
 
Габриела Асеведо
 
Мартиарх в семейство Елисондо, която все още е желязна жена, контролираща и трезвомислеща, но се превръща е злодейка в жертва. Тя става малко по-крехка след всичко, което се случва в блатистата джунгла. Освен това, фактът, че е баба, я е смекчил, но тя не е изгубила същността си на авторитарност. С братята Рейес връзката ѝ е много по-топла и уважителна, а Хуан е станал неин довереник.
 
Мартин Асеведо
 
Баща на Габриела и дядо на сестрите Норма, Химена и Сарита.
 
Росарио Монтес
 
Омъжена за мултимилионера Самуел Кабайеро, с когото обикаля света. Сега, обаче, Росарио се връща в бара с желанието да преживее отново изпепеляваща страст, изморена от живота, който води и разочарована от брака си. Грешката ѝ е, че се заглежда по грешния мъж и става обсебена от Хуан Давид Рейес – най-големият син на Норма и Хуан, което води след себе си още грешни и множество конфронтации с дъщеря ѝ Муриел.
 
Муриел
 
Толкова красива, колкото и майка си, дори повече. Тя е елегантна и културна. Дъщерята на Росарио не се заблуждава лесно. За това, тя не вярва на някой толкова зъл като иконома Пабло Гюнтер. Нито пък е готова да се подчини на всичко, което нейните закостенели родители искат. Влюбчива и интуитивна, тя не се помайва в изразяването на любовта си и да се бори за този, когото желае.
 
Самуел
 
Съпруг на Росарио Монтес и баща на Муриел. Арогантен и непримирим, той се е превърнал в жесток човек. Добрият му външен вид и силен глас помагат на мултимилионера пластичен хирург да доминира над обкръжението си със строгост и ужаение.
 
Ромина Клементе
 
Злодейката в този сезон. Страстна и дива, действа инстинктивно, с ярост и негодувание. Прави невъзможен живота на сестрите Елисондо и преди всичко на Химена, тъй като се опитва да съблазни средния брат Рейес – Оскар. Разчита на помощта на друга злодейка – Циганката, която използва да прави заклинания, за да може двамата да бъдат заедно. 
 
Дуван
 
Син на Ромин, който в началото на историята не знае кой е баща му. Дали няма да е някой, когото познаваме?! Дуван е белязан от малтретиране и лошия характер на майка си, която просто го използва, за да постигне целите си. Той е умно дете, но понякога лъже, за да изпълнява това, което Ромина му нарежда.
 
Деметрио Хурадо
 
Един от собствениците на земя в район, близо до Сан Маркос. Прилича на добър човек, честен, здрав и уважителен, но излиза, че е точно обратното – корумпиран, расист и развратен човек. Дали ще се намеси в някой от браковете Рейес-Елисондо?! Не се колебае и сее раздори между невинни хора, за да постига целите си.
 
Сибила
 
Любимата на Ерик Рейес, малкият син на Норма и Хуан. Красива девойка, добра и нежна като цвете. Всеки, когото познава, изпитва към нея обич и нежност. Ерик се влюбва в нея в мига, в който се запознава с нея.
 
Албин Дуарте
 
Още един от собственици на земя в района. Освен бизнесмен, той е част от международно жури, оценяващо породисти коне. Галантен, елегантен и мъжествен, той покорява жените, където и да отиде, дори без да го иска.
 
Пабло Гюнтер
 
Иконом в дома на Росарио Монтес и Самуел Кабайо. Освен това е техен служител и довереник, съучастник в делата им. Пресметлив и зловещ, използва свои собствени трикове, за да угоди на работодателите си. Ироничен, непредсказуем и коварен до степен, че може да симулира близко приятелство с някой, на когото след това няма да има никакъв проблем да нанесе смъртоносен удар.

Източник: en.wikipedia.org/wiki/Pasión_de_Gavilanes_(season_2) , www.telecinco.es/ , www.gettyimages.com , www.diezminutos.es/