Бедния Пабло (Pobre Pablo)

Пабло е вярвал, че работата му като охрана на милионери, ще му предложи приключенията, от които се нуждае. Но той е сгрешил, защото личният му живот преживява възходи и падения след като се запознава с Мария Алкала.

Това, което той смята за лятна афера с красивата и състоятелна девойка, която е спасил от група пияници, се превръща в голям проблем в живота му... и за сватбата, която подготвя със Синди, както и за работата и обичайния му живот.

Почти без да забележи, Пабло започва да се влюбва в жената, която е сгодена за мъжа, който може да й предложи живота, на който е свикнала. Той започва да лъже, за да може да поддържа тази връзка, скривайки социалното си положение, като по този начин се забърква в много опасна игра с двама много могъщи врагове: Антонио и Хосе Рамон.

Но Пабло не е единствения, който рискува в тази връзка, тъй като Мария също е готова да остави всичко и изживее напълно любовта си. Въпреки това, той я кара да вярва, че той е женен и не може да й предложи нищо, за това най-добре за нея ще е да продължи живота си.

Пабло има нужда да премахне границите, да покаже своя скромен произход и да я убеди, че съществува свят, където обществените различия нямат значение. Свят, в който съществуват само те двамата и тяхната голяма любов.

Източник: www.rcnusa.com