Росабела (Rossabella)

Дон Итало Пиамонте е производител на дамско бельо. Освен това, той е оставил голямо богатство в подарък на своите големи любови – Джина, Соофия и Сесилия. Той ги нарича своите „Рози“, тъй като всяка от тях е участвала в създаване на дизайни за „Росабела“, неговата марка на дамско бельо. Славата на Дон Жуан, която има Итало, предизвиква завистта на всички, освен на Анибал – негов адвокат и приятел. Той е изпълнен със съмнения, че трите красиви жени са влюбени в по-възрастен мъж, който, съвсем случайно, е и милионер в долари.

Въпреки че отрича и продължава със своите флиртове – опитва се да включи Клаудия в своята градина от рози, Итало е много притеснен заради честността на жените си.

В действителност, Дон Итало винаги е проверявал хората и няма търпение да се свържи с Хулио – сляп младеж, който държи павилион за вестници и списания в другия край на града. Хулио е работлив, оптимист и голям шегаджия. И независимо, че всички много го харесват и обичат, той страда мълчаливо от любов към Лилиана Еспина, девойка, която пее в нощен клуб.

Когато Итало доказва, че Хулио е честен човек, той е готов да приложи идеалния план, за да докаже честността на своите „рози“. По този начин той ще провери дали наистина те го обичат така, както твърдят.

Въпреки това, по ирония на съдбата, Хулио и Лилиана се превръщат в главни герои в този неочакван тест за любов, който води до изненадващи резултати...

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Rossabella