Пожертвани сърца (Sacrificio de mujer (2010))

„Sacrificio de mujer“ разглежда история за надежда, разочарование, победи и огорчение, но преди всичко за любовта!

През изминалите 20 години, Клеменсия Астудийо е носила една дълбока болка, която нищо не може да облекчи. Въпреки че сега тя е преуспяла бизнесдама със стабилен брак и три пораснали деца, тя не може да забрави ужасния ден, в който се е събудила в една болница – сама, безпомощна и объркана, и открива, че новороденото й момиченце е било откраднато предната нощ.

Изоставена от мъжа, когото обича и след като й отнемат единственото нещо, което може да я направи щастлива, животът на Клеменсия е напълно разбит. Единствена утеха получава от най-неочакваното място: лекарят, който я лекува в болницата. Завладян от Клеменсия от мига, в който я вижда, д-р Аутусто Таламонти се опитва да я спечели до момента, в който тя приема да се омъжи за него.

Две десетилетия по-късно, Клеменсия е строга и огорчена жена, начело на компанията, която съпругът й е наследил от баща си. Нищо не напомня за уязвимото и разбито момиче... освен постоянното й желание да открие изгубената си дъщеря.

Това, което Клеменсися не подозира е, че дъщеря й е много близо до нея... тъй като новата служителка не е друга, а дъщеря й, Милагрос, която е израснала в сиропиталище.

Когато Милагрос и доведеният си на Клеменсия – Енцо, се влюбват, Клеменсия я приема в семейството. Но покрай влюбените започват интриги с цел да ги разделят и Клеменсия попада в мрежата на лъжата, че Милагрос е предала Енцо по най-ужасния начин. Тогава тя започва брутална война срещу девойката, без да подозира, че по този начин вреди на собствената си дъщеря.

Междувременно, мъжът, който е изоставил Клеменсия бременна, след дълги години се появява отново в живота й. Става ясно, че Луис Франсиско Виларте е полу-брат на съпръга на Клеменсия и когато той се завръща от чужбина, той е шокиран да открие, че тя е омъжена за Аугусто. Въпреки всичко, Луис Франсиско и Клеменсия откриват, че страстта, която някога е горяла между тях, все още е жива. Разкрива се, че в действителност Луис Франсиско никога не е искал да я изостави – просто и двамата са станали жертви на интрига, както това се повтаря в днешни дни с Милагрос и Енцо.

Приемайки собствените си чувства и събирайки се с дъщеря си най-накрая, Клеменсия има шанса да възстанови всички щети, които е нанесла, за да могат Милагрос и Енцо да се съберат заедно отново... докато лекува собствените си рани, тя открива щастието, което така и не е открила до сега...

Източник: www.venevisioninternational.com