Тайните на любовта (Secreto de Amor)

Заснета в Маями и Каракас, това е историята на Мария Клара – съвременна девойка, трудолюбива и готова да даде всичко за семейството си. Красивото момиче е на път да сбъдне най-голямата си мечта – да се омъжи за годеника си, Карлос Раул Фонсека, обикновен механик от квартала.

Когато остават само дванадесет дни до сватбата, Карлос Раул е уволнен от работа и той моли Мария Клара да отложат сватбата, тъй като той планува да отиде до Маями в търсене на по-добро бъдеще за двамата. И така, Карлос Раул заминава за САЩ в търсене на голямата мечта.

Мария Клара остава сама и опустошена, а освен това, много скоро след това умира майка й от болно сърце. Мария Клара чувства, че нейният свят се руши. Тя иска съвет от кръстницата си Коралия и заминава за Маями в търсене на годеника си.

Но това, което най-малко може да си представи е това, че в живота на Карлос Раул вече се е появил друга: Барбара Серано Сулбаран, високомерна жена, надарена с голяма красота и собственичка на голямо състояние.

Барбара е луда от любов към Карлос Раул и много бързо той се издига в работата си във верига хотели, чиито собственик е тя. Изведнъж Карлос Раул престава да бъде смирения младеж и се превръща във важен мъж, който се радва на живот на милионер.

Барбара и Карлос Раул подготвят сватбата си, когато в Маями пристига Мария Клара и се заема да открие своята голяма любов...

Персонажите:

Барбара Серано Сулбаран

Високомерна жена, свикнала да получава всичко, което поиска, а това, което най-много иска, е Карлос Раул и за това нейната основна цел е да го раздели завинаги с годеницата му Мария Клара. Само съдбата може да каже дали ще стане така, както иска тя.

Карлос Раул Фонсека

Скромен механик в квартала, който след като е уволнен от работа, моли Мария Клара, годеницата си, да отложат сватбата. Когато се озовава в САЩ, той се забърква с Барбара Серано, която много бързо го издига в работата.

Лисандро Серано Сулбаран

Брат на Барбара Серано. Привлекателен и силен мъж. Поддържайки играта на сестра си, той преследва своите интереси. За Лисандро другите нямат никакво значение и е готов да премине пред всеки, който застане пред него по пътя към изпълнение на целите му.

Мария Клара Карвахал

Трудолюбива девойка. Красива мечтателка, която почти вижда мечтата си да се превръща в реалност – да се омъжи за Карлос Раул Фонсека, но съдбата ги разделя.

Източник: www.tvazteca.com