Силикон за Рая (Sin senos no hay Paraíso)

Когато желанието да се издигне се превърне в сляпа амбиция, лесно някой и неговите ценности могат да бъдат запратени направо под ножа.

Това е историята на Каталина - млада девойка от малко скромно село в Колумбия, която е готова да рискува всичко, за да избяга от бедността, в която живее и да изпълни мечтите си, дори това да означава да постави живота си и цялата си същност в опасност.

Майка й, Илда, прекрасна работеща жена, няма възможност да осигури на децата си лукс, но прави всичко по силите си да помогне на децата си, Каталина и Байрон, да успеят.

Въпреки усилията на майка им, животът на Байрон и Каралина е изпълнен с бедност и нужди. Каталина е красива девойка, но не толкова чувствена като приятелките си, които използват даденостите си, за да работят като „момичета на повикване", предлагайки сексуални услуги на властни мъже, които са част от света на трафика с наркотици.

Йесика, най-добрата приятелка на Каталина, влиза в света на „момичетата на повикване" със собствен бизнес: попълване, избиране и ръководене на жени, за които нарко-трафикантите плащат в аванс в замяна на сексуални услуги. Йесика повежда за ръка Каталина към гибелта, убеждавайки я, че това е единствения начин да се измъкне от бедността.

Веднъж влязла в бизнеса, Каталина попада в ръцете на манипулативната Лорена, която, заедно с Мартинес - важен член на картела Хуарес, убеждават неопитната девойка от Колумбия да се подложи на пластична операция за уголемяване на бюста с обещанието да има по-добър живот в друга страна. Това, което те не знаят е, че той ги използва като „мулета", изпращайки ги в Мексико с импланти, пълни с кокаин.

Каталина, омаяна от света на богатството и живот, пълен с лукс решава да прекрати връзката си с гаджето си Албейро - младеж от нейния роден край, който няма особени амбиции, но я обича с цялото си сърце. Тя решава да си намери някой, който ще може да й плати пластичната операция за увеличение на бюста, тъй като тя е убедена, че така ще може да промени живота си.

След поредица от препятствия и временни неуспехи, Каталина трябва да изтърпи унижение, физическо и психологическо насилие, които накрая я отвеждат до лична трагедия, резултат от нейната неизмерима амбиция.

Източник: en.wikipedia.org/wiki/Sin_Tetas_No_Hay_Paraíso_(Telemundo_series)