Единствено Хулия (Solamente Julia)

Хулия живее с постоянна болка – изгубила е сина си, момче, което ѝ е било отнето няколко часа след раждането и което продължава да присъства в живота ѝ. Въпреки всичко, тя е убедена, че някой ден отново ще го държи в прегръдките си. Това, което тя не знае е, че личността, която е откраднала детето е по-близо, отколкото подозира.

След смъртта на родителите на Хулия, леля Амелия е поела грижите за нея и за брат ѝ Камило. Финансовото бреме да се грижи за племенниците си и безкрайните ѝ амбиции я подтикват да извърши жестоко престъпление: продала е бебето на Хулия. Беатрис – известна гинеколожка, е човека, който купува малкия. Нейната цел?! Да спаси брака на дъщеря си, който е разклатен от факта, че дъщеря ѝ не може да стане майка.

Независимо че планът изглежда идеален, животът е подготвил изненада за Хулия. Отчаяното издирване на Анхела и Емилио за подходяща жена, която да стане бавачка за детето им, ги отвежда до Хулия, която просто е най-подходящата личност. Хулия е напълно способна да поеме грижите за малкия Симон, без да подозира, че това дете, което е на две години, е нейният собствен син. За Беатрис, присъствиеото на Хулия е постоянна заплаха, за Анхела, която не подозира за истинския произход на детето, е истинска благословия, а за Емилио – нов шанс да открие любовта.

Тайните от миналото започват да излизат наяве много скоро и принуждават Хулия да реагира пред нещастията, които ѝ поднася живота и които заплашват да я отдалечат, още веднъж, от любимия ѝ син. Борбата се превръща за Хулия в постоянно състояние – не само трябва да се бори, за да се сближи с малкия, когато разкрива истината, а също така трябва да се бори за любовта на Емилио, който не може да избегне силните чувства към нея.

Източник: www.teleseries.cl