Ти и аз (Somos tú y yo)

Музиката и любовта заемат основно място в тази история. Двама младежи споделят не само мечтите си, но и чувствата си.

Шърли и Виктор беят божествено. Когато двамата се записват в академия по изкуствата в специалност Музика, те се оказват във вихъра на чувствата си, без да забележат.

Страстта към текстовете и мелодиите превръщат връзката им в лична и изпълнена с ритъм. Но двата трябва да съберат сили, за да не се откажат от трудностите, пред които се изправят.

Тази двойка печели сърцата с гласовете си, хореографията си, хубавата музика, своята свежест и колорит. Те увличат в заниманията си и други младежи - композитори и танцьори, сред които са Росмери, Аран, Ориана и Хендрик.

Персонажите:

Шърли

14-годишна. Много доверчива. Живее в дома на братовчедката си Клаудия. Мечтае да стане професионална певица, но страда от сценична треска. Аран разбива сърцето й. След като се запознава с Виктор в академията по изкуства в специалност Музика, тяхната дружба се превръща в любов.

Виктор

22-годишен. Той е приятеля, когото искат всички и гаджето, за което въздишат девойките. Той се премества от Валенсия в Каракас, след като майка му остава безработна. Леля му Магали е собственица на академията по изкуства, където Виктор започва работа като хореограф.

Росмери

Вярва, че е звезда в академията. Тя е част от групата на „популярните" заедно с Росанхела и Ориана. Гадже на Аран. Тя не се съмнява в себе си и за това опитва да съблазни Виктор. Превръща се в кошмар за Шърли.

Източник: www.canalcaracol.com