Табу (Tabú)

История за забранената любов и за вътрешните конфликти, които както родители, така и деца, преживяват при повторен брак...

Алберто и Аманда са двама души, останали сами след смъртта на брачните им половинки, които решават да облекчат своите лични трагедии като се съберат заедно.

Алберто така и не успява да се спаси от спомените за починалата си съпруга и отчаяно търси да изгради нов дом за сина си Фелипе.

Аманда, от своя страна, също има за кого да мисли – малката си дъщеричка Каролина. За разлика от Алберто, тя не се грижи много за дъщеря си, нито за съпруга си, в когото я привличат само парите, нужни ѝ за задоволяване на прищявките на любовника си Ернесто. Този мъж, освен всичко останало, е и неин съучастник в тъмните събития, които са станали причина за смъртта на първия ѝ съпруг.

В един момент, Алберто се отказва от идеята да бъде щастлив, докато любовта не почуква отново на вратата му. И тази любов внася в живота му нов опит. Той се изправя пред най-интензивното преживяване в живота.

Каролина, която е пораснала и се е превърнала в нежна и красива жена, събужда заспалата страст у Алберто. Девойката му дава възможността, която Аманда така и не е пожелалда да му даде...

Източник: www.ba-entertainment.com