Тик-Так (Tic Tac)

Историята в „Tic Tac“ преплита реалност и нереалност, за да представи историята на един призрак, който се появява от миналото в настоящето, за да си върне любовта на жената, която обича.

По време на един спиритуалистичен сеанс, за изненада на всички, се появява духът на един младеж от висшата класа – Максимилиано Оса, който е умрял при странни обстоятелства, се появява от началото на века през 1997 година, за да си върне обичта на любимата си Пола Санта Мария.

През 1997 година, Макс се среща с племенницата-внучка на любимата си, която физически е идентична с нея и освен това, носи същото име. Но не само той се среща отново с нея. Също така се появява любовника на първата Пола, който сега е Николас, собственик на „Къщата на мистериите“. Той прави и невъзможното, за да разкрие тайните, които крие Макс чрез своите радио предавания по „Radio Mágica“.

Успоредно с това, зрителите се запознават с комична двойка гангстери с лош късмет: Томас Барселона и Ева Феликс. Двамата толкова много допадат на зрителите, че в един момент се превръщат в главни действащи лица в историята. Те постоянно се целуват, а след това се карат...

Освен тях, в историята присъстват интригантката Ивана Габор, майка на Пола, и нейната капризна дъщеря Исидора. Те са почитателки на хубавия живот и на екстравагантността. И Анхел, мъж, който за да поддържа контакт с бившата си съпруга Калу и децата си, се преоблича като жена. Също така Мемо, приятел на Николас, който работи с него като водещ в радиото.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Tic_tac , fotech.cl