Всичко от любов (Todo por Amor)

Кармен Давила е жена, която се бори с финансовата криза, в която се намира. Тя разделя времето си между работата, домашните задължения и отговорностите към семейството. Една майка, която мечтае да види децата си щастливи и реализирани. Една съпруга, която открива, че 26 години на съжителство, отдаване и любов не са достатъчна гаранция за добър живот. С работата си като камериерка в един хотел, Кармен трябва да отгледа сама петте си деца, които са на възраст между 10 и 24 години.

Но как да помогне на децата си да изградят бъдещето си, когато нейното собствено е несигурно? Как да им покаже правилния път, когато на улицата съществуват толкова много изкушения, които могат да ги отклонят?

В това начинание тя не е сама. Тя разчита на подкрепата на съпруга си Енрике и любовта на децата си, въпреки че понякога тяхната обича предизвиква повече сълзи, отколкото удовлетворение. Освен това, тя разчита на близостта на Гонсало, един интересен и очарователен мъж. Един влюбен, който е изгубил съпругата си преди десет години. Той се превръща, за изненада на Кармен, не само една нова любов, но и разкрива, че може да се обича по различен начин.

Лусия е девойка на 18 години, която открива любовта в лицето на годеника си Мигел – здрав и отговорен младеж, който я обожава. Лусия се запознава с Хари, който събужда силно привличане. Това, което тя не подозира е, че Хави има големи амбиции за власт и пари и се е забъркал с подземния свят.

Родителите на Лусия се разделят, тъй като баща й има друго семейство с Ракел, от която очаква второ дете. В същото време, той преживява финансова криза, поради което решава да напусне съпругата си Кармен.

Лусия и четирите й братя и сестри страдат от раздялата на родителите си, тъй като са привикнали към задоволен живот. Франсиско, младеж с добри чувство, който мечтае да стане тореадор, става неволен съучастник, когато научава за другото семейство на баща си. Кике, най-малкото от децата, търси пример за подражание в по-големите си братя.

От друга страна, Кармен открива нова любов до Гонсало, но трябва да се бори против Рехина, която прави и невъзможното, за да ги раздели.

В живота на Кармен и Лусия се появява най-неочаквано любовта и те трябва да направят всичко от любов. 

Източник: mastdm.tripod.com