Всичко заради твоята любов (Todo por tu amor)

Това е затрогващата история на Марина Ранхел – решителна и уверена млада физиотерапевтка. За да издържа семейството си, тя работи в обществена болница. Там тя среща красивия и богат Д-р Самуел Монталбан и тогава започват нейните истински проблеми. Монталбан мигновено започва да изпитва неприязън към Марина и намира начин да я уволнят несправедливо.

Без работа и отчаяна, Марина най-накрая си намира работа в частен дом. Тя започва да се грижи за жена, която наскоро е ослепяла. Съвсем случайно се оказва, че пациентката й не е някоя друга, а съпругата на Д-р Самуел Монталбан – капризната и своенравна Андрея.

Животът в дома на семейство Монталбан е непоносим, тъй като Марина се превръща в постоянна жертва на високомерните нападки на Андрея, която не може да приеме своето положение и за това кара всеки около нея да страда.

В това време, насред този конфликт, дълбока и страстна любов започва да се заражда между Марина и Самуел, но те пропускат своя шанс. Много удивителни събития и ужасни съвпадения ги разделят.

Андрея възвръща зрените си, но скрива този факт от Самул, за да продължи да го манипулира. Бившият годеник на Марина се появява и се разкрива, че в действителност той е братът на Самуел. Той предизвиква много проблеми между Самуел и Марина.

Когато братът е убит от ревнива любовница, Марина се превръща в първата заподозряна. Тя е обвинена и изпратена в затвора. Вярвайки, че Марина е убийцата на брат му, Самуел я изоставя.

Години по-късно, Марина и Самуел се срещат отново. Сега тя е омъжена за друг. Тя уверява Самуел, че всичко между тях е приключило. Но дали?! Дали чувствата не са по-силни от препятствията, с които им се налага да се справят?

Очарователна история за невъзможната любов, „Todo Por Tu Amor“ докосва сърцата на зрителите и ги държи в напрежение от началото до самия край на новелата.

Източник: www.venevisioninternational.com