Споко тате (Tranquilo Papá)

Когато да дадеш всичко, не достатъчно!

Доминго Алдуанте е милионер, който, като други бащи в страната, се чувства виновен, че е пренебрегвал дома си заради работата. Доминго не може да казва НЕ, преди всичко на съпругата си Пепа, която живее, грижейки се да изглежда млада и по тази причина се оперира отново и отново. Така семейството му се е превърнало във воюващи, егоистични и зависими изцяло от бащата.

В един прекрасен момент, Доминго решава да промени живота и да ги превъзпита, след като цялото семейство забравя за рождения му ден. Точно тогава започва да казва НЕ, което предизвиква земетръс в семейството. Свърши ли стипендията на Доминго Алдунате?! Искате нещо? Работете! Искате да ядете? Платете си. И нищо няма да е като преди в семейство Алдунате и по-специално за Доминго, който започва да се отпуска от напрегнатия живот и ще види как е истинското Чили през 2017 година. Както и ще открие любовта на една жена със свободен дух – Памела Моралес...

Елвис и Памела са заедно от години. Но когато са на път да сключат брак, тя се измъква от прегръдките му и по време на бягството се запознава с Доминго Алдунате – един мъж, напълно различен от годеника ѝ.

Синтия, сестрата на Памела, също е влюбена от край време в Елвис. Чувства, която пази в тайна, без сестра ѝ да научи за тях. А какво ще се случи като научи?! В същото време, Синтия си има ухажор и това е Артуро. Той винаги е бил влюбен в нея, но така и не се е осмелил да ѝ го признае, но показва своята обич с думи и романтични жестове.

Санти (най-малкия в семейство Алдуанте) е мързелив мъж, който не прави нищо в живота. Когато Доминго му блокира картите, започва да си търси работа. Докато си търси нещо, се натъква на студентски марш, където се запознава с Мадона, в която се влюбва безумно, но допуска голяма грешка – опитва се да я покори по най-лошия начин: излъгва я.

Това, обаче, няма да е никак лесно за Санти, защото сърцето на Мадона е заето от Лео, нейното дългогодишно гадже, който вижда как връзката им се разклаща, когато този мъж се намесва в живота на половинката му.

Фе (дъщерята на Доминго и Пепа) е разглезено момиче, което е свикнало да получава всичко, което иска. Има голям приятел – Кристобал, който винаги е бил влюбен в нея и който не веднъж се е опитвал да разкрие сърцето си пред нея. Но Фе не споделя чувствата му и още по-малко, когато се запознава с Уили – американец, който отсяда в дома ѝ.

Рай (големия син) е женкар и няма голямо желание да учи. И естествено, като истински женкар, той се опитва да свали и Мартина, и Наталия, които отсядат под наем в къщата. Това създава съперничество между двете приятелки. Коя ли го интересува истински!?

Соле е сестра на Доминго. Тя е омъжена от години за Хуанка, от когото има четири деца. Той живее за жена си и винаги се опитва да ѝ помага във всичко, въпреки постоянните ѝ оплаквания, който никога не е доволен от това, което има.

Източник: www.mega.cl/ , es.wikipedia.org/wiki/Tranquilo_papá