Малко твой (Un poquito tuyo)

Това е историята на един изключително успешен баща, който полага всичките си усилия, за да осигури всичко на семейството си и абсолютно нищо да не им липсва, докато те не правят нищо друго, освен да харчат парите му лекомислено.
 
Антонио Солано е израснал в среда, изпълнена с лишения и строги икономии. Родителите му са направи всичко по силите си, за да отгледат него и сестра му Летисия и да им осигурят сигурно бъдеще. Трудните години на бедност му дават сила, за да завърши университет и да успее в професията.
 
В момента, Антонио изпълнява поста Генерален директор на компания, представител на коли от висок клас. Благодарение на това, той е успял да осигури на семейството си един привилегирован живота. Обаче нещастието, преживяно през детските години, са го превърнали в един толерантен и свръх защитаващ човек. Втурнал се е да работи усилено, за да не липсва нищо на семейството му и всички се възползват от неговата слабост.
 
Съпругата му Каталина и децата им – Едуардо, Вивиана и Хавиер, не правят нищо друго, освен да харчат парите му с лека ръка, докато се провалят в учението. Не стига това, но Антонио се е натоварил и с издръжката на ексцентричната си тъща – Доня Лупита, и семейството на собствената си сестра Летисия, която постоянно се оплаква, че няма същия „късмет“ като него след като се е влюбила в Матео – беден мъж, който не може да ѝ осигури живота, който заслужава.

Нов живот!

Кризата избухва, когато настъпва рождения ден на Антонио и никой от семейството не си спомня за него. Точно обратното – всеки го очаква у дома с нов списък с искания. Антонио решава, че е настъпил момента да поправи грешките си и им съобщава, че ще настъпи радикална промяна в живота на всички: всеки, който иска пари, трябва да ги спечели с пот на челото.
 
Основите на семейство Солано се разклащат, когато всички усещат, че са осъдени на бедност. Никой не е съгласен с драстичното решение на Анотнио, който е твърдо решен, включително, да напусне поста си в компанията, за да води скромен живот и да спаси семейството си от морална разруха.
 
Съдбата, обаче, е подготвила една изненада, когато на пътя му се появява Хулиета Варгас – една смела и красива жена, голяма мечтателка, която е изоставила годеника си след разочарование, предизвикано от хаоса в живота на Антонио...

Източник: https://es.wikipedia.org/wiki/Un_poquito_tuyo , https://www.imagentv.com/