Вярвай в себе си (Vai na Fé)

В миналото, Сол е била принудена да изостави мечтата си да бъде певица, за да приеме протестантството и да създаде семейство с Карлао. Двадесет години по-късно, Сол се е превърнала в борбена и отдадена жена, която си изкарва прехраната с продажба на домашно приготвена храна в  центъра на Рио де Жанейро заедно с приятелката си от юношеството Бруна. По стечение на обстоятелствата, тя доставя кутии с храна в залата за репетиции на декадентския певец Луи Лоренцо и среща партньора си от времето, когато е посещавала фънк партита, Витиньо, който по настоящем е асистент на Луи и ѝ отваря възможността да бъде бек-вокал и танцьорка на певеца. Намирайки се в тежко финансово положение – две дъщери за отглеждане и съпруг, останал безработен по време на пандемията, тя приема, но това решение преобръща живота ѝ с главата на долу. Сол става известна и започва да бъде тормозена в църквата заради водено за „светско“ поведение. Наред със славата, тя се сблъсква и с комичната страст на Луи, който се „регенерира“, за да спечели и срещата ѝ отново с Бен – адвокат и нейната младежка любов, който така и не е успял да я забрави. Тази среща постава под въпрос брака на Бен с Лумиар – сериозна и контролираща адвокатка, която никога не е имала добри отношения с родителите си Дора и Фабио, едно нео-хипи семейство, които управляват подслон за духовно убежище.

Този, който е разделил Сол и Бен в миналото, след серия лъжи, е бизнесмена Тео – най-добрият приятел на адвоката, който е бил влюбен в певицата и е станал обсебен да я притежава, когато е срещне отново, дори ако това би означавало да разруши многогодишното приятелство и да прегази всеки, застанал на пътя му. Той използва психологически тормоз към съпругата си Клара, а това задълбочава депресивното състояние на син им Рафа.  Като бек-вокал, Сол заменя Ерика, която таи омраза към Луи и се обединява с клюкарския журналист Антони Верао, за да качва лъжливи новини за нейния противник и певец. Тя също така се сблъсква с майката на Луи – Вилма Кампош – голяма актриса от миналото, която е изпаднала с забвение и се задоволява с управлението на делата на сина си.

В семейството на Сол има и други промени. Първородната ѝ дъщеря Дженифър, която е и първата записала се в частен колеж. На този фон, тя разчита и на приятелките си Юри и Бела са тормозени от арогантната Гига – дигитална инфлуенсърка, защото са стишендиантки. Успоредно с това, Джнифър трябва да се справя с конфликти на младостта, като връзки и интриги, с подкрепата на Кейт – дъщерята на Бруна и нейна най-добра приятелка, която от своя страна се забърква с Тео без да подозира за истинските му намерения.

Източник: https://pt.wikipedia.org/wiki/Vai_na_Fé