Безкрайно лято II (Verano del ‘98 II)

Едно ново лято за мечти, любов и приятелство...

Въпреки че са младоженци все още, Долорес и Франко имат проблеми и решават да се разделят. Изглежда че Франко е подновил връзката си със Сабрина, докато Долорес получава съобщения и подаръчета от таен обожател.

Селина открива сина си Алекс в един почивен лагер и остава там като учителка, за да може да е близо до него. Детето е очаровано от нея. Селина се запознава с Бруно без да казва, че това е сина му. Когато осиновителите разкриват, че учителката, която се грижи за Алекс е Селина, изчезват заедно с детето.

Хуан се запознава на юг с една много специална жена - Аманда. Тя живее като отшелничка, свързана с морето и природата. Той се влюбва в нея от пръв поглед, но куриозното в тази любовна история е, че тя е много специална в живота на Хуан... Има ли мистерия в тази връзка? Дали Хуан наистина е влюбен в Аманда? Или просто е с нея, защото много му напомня за голямата любов на живота му - Паула?

Бракът на Мауро и Клара малко след края на медения месец започва да се проваля. Мауро научава, че детето, което Виолета очаква е от него. Клара се опитва да го задържи, но любовта на Мауро към Виолета е много по-силна.

Виолета снима на плажа Октавио и това я вдъхновява да напише една история, която представя на конкурс и печели. При завръщането си, Виолета разбира, че Октавио е спечелил конкурса, но не е поискал да приеме награда. Предлага да го придружи, но младежът не приема. Накрая, след думите на Виолета и любовта, която започва да изпитва към нея, той я търси и приема нейната компания. Дали Октавио е голямата любов на Виолета?!

За Томас е много трудно да преодолее любовта, която изпитва към Хосе и от страх да се изправи пред сериозна връзка, Томас и Кони отказват да покажат истинските си чувства.

Лусио, Йоко, Рената, Бенхамин и Нико са тинейджъри, които се наслаждават на лятото, разкривайки любовта, цената на приятелството и мечтите си. Те са наследници на лагерния огън, който преди това е бил на Виолета, Хуан, Томас и Хосе. Пред огъня те дават първите си обещания и определено след това лято животът им няма да е същия.

Източник: www.telenovelas.com.ar