Преплетени животи (Vidas Cruzadas (Brasil))

Милионерът Теодоро Оливейра де Барош се среща с внучката си Летисия след повече от 20 години.

Плод от страстта на дъщеря му Беатриз с един беден младеж, Летисия е била отхвърлена от патриарха на семейство Оливейра де Барош и е била изпратена в интернат в Швейцария, веднага след раждането.

В действителност, Летисия е била заменена от Акилес, син на Амброзио – верен служител на Теодоро, за да може да спаси наследството и честа на семейството.

Теодоро е бил фалирал и неговият най-голям кредитор – властният и могъщ Комендадор Акилес Машадо, му прави много необичайно предложение: да се ожени за дъщеря му Беатриз, която бременна, а детето, след като се роди, ще наследи неговото състояние.

Акилес се ражда в същия ден като Летисия, но майка му умира. Децата са разменени и Летисия е изпратена в Швейцария от дядо си, Теодоро. Амброзио предава Акилес с благодарности на семейство Оливейра де Барош... А Беатриз не научава за размяната и приема Акилес като свой роден син...

В настоящето, след повече от 20 години, Летисия повтаря историята на майка си и забременява много млада.

Бременна, Летисия избягва от интерната и се завръща в Бразилия. Тук съдбата разиграва следващия си ход: героинята занася документ в Хотел Интермарес, в Ресифе, който е получила от бащата на детето си, който е не някой друг, а самия Акилес, който заема нейното място в семейство Оливейра де Барош.

Летисия отива в Пернамбуко, за да се срещне с бащата на сина си. Тогава Акилес отказва да я приеме и предоставя това задължение на дядо си, Теодоро, за да разреши проблема.

Последствията от тази среща между дядо и внучка предизвиква радикални промени в живота на основните замесени в тази история.

Луиза се запознава с фотографа Лукас, който се влюбва в нея и прави всичко по силите си, за да ѝ помогне при разрешаване на проблемите ѝ с Акилес...

Източник: www.teledramaturgia.com.br , pt.wikipedia.org/wiki/Vidas_Cruzadas