Яго (Yago)

Омар се завръща като Яго, за да си отмъсти на онези, които са го предали, но като среща отново Сара си дава сметка, че не е спирал да я обича...

Омар Гереро е обикновено момче, което живее в квартал на средната класа в град Мексико. Той се радва на компанията на неразделните си приятели Абел и Лусио. Съдбата му се променя в деня, в който се запознава със Сара – красива девойка, в която се влюбва лудо.

Сара живее с баща си Дамян и с по-малката си сестра Амбар, която, както изглежда, страда от много рядка болест на сърцето. Те приличат на нормално семейство, но Дамян е безскрупулен мъж, който използва Сара от съвсем малка, за да краде и мами хората.

Дамян е на път да осъществи голям удар и крои план, за да обере едно казино. Той привлича Абел и Лусио за свои съучастници. Лусио е умът, Абел е изпълнителят, а Сара трябва да измами жертвата: Омар. В последния момент, Сара се влюбва в Омар и размисля. Тя се опитва да се откаже, но баща ѝ успява да я убеди, използвайки слабото ѝ място: болестта на сестра ѝ.

Планът е приложен и Омар е обвинен с фалшиви доказателства. В деня на делото, Сара свидетелства срещу него и той е осъден на петдесет години затвор за кражба и убийство първа степен.

Единадесет години по-късно, всички смятат Омар за мъртъв след трагичен пожар в затвора. Това, което никой не знае е, че спомощта на ментора си Фидел Ямполски – възрастен и много властен мафиот, с когото се е запознал в затвора, Омар успява да се сдобие с ново лице и нова самоличност.

Омар се завръща като Яго, за да се изправи срещу онези, които са го предали в миналото. Той е решен да си отмъсти... но когато отново се среща със Сара, той осъзнава, че въпреки всичко, не е спирал да я обича.

Сега Яго трябва да открие кое е по-силното: любовта или желанието за отмъщението...

Източник: www.univision.com