Аз съм Лоренцо (Yo Soy Lorenzo)

Бил ли се отказал от това, което си, за да бъдеш щастлив!

Историята се развива в несъществуващото селце Виста Ермоса, където живее Ернесто – бизнесмен, който се занимава с продажба на сирене, който е решен да ожени дъщеря си Лаура и е съгласен на брак за удобство със сина на стар приятел, който се казва Лоренцо Майнарди.
 
Този млад джентълмен произлиза от аристократично семейство, което му осигурява всичко: от образование в избрани учебни заведения до пътувания по света. И точно когато пристига в Чили след едно от многобройните си пътешествия и по молба на баща си, трябва да отиде в това село на юг от Сантяго, за ухажва млада дама, която не познава. И така, пред фалита, който заплашва семейство Майнарди, те се виждат принудени да уредят този брак, за да се спасят от финансова разруха.
 
Лоренцо пътува заедно с Карлос – своя шофьор, иконом и единствен приятел, до Виста Ермоса, за да поеме този ангажимент. По пътя, Лоренцо признава, че не може да се ожени, тъй като крие голяма тайна: той е хомосексуален. И тогава, двамата решават да разменят местата си и Карлос поема ролята на шефа си и обратното.
 
Докато Карлос се преструва на виден аристократ пред всички в селото, опознава любовта чрез Лаура. От друга страна, Лоренцо изпълнява задълженията си на шофьор и след като пристига в това село с мрачна атмосфера, използва всичко, което е научил по време на своите пътешествия по света, за да доведе прогреса и да запознае жителите с най-добрите музикални тенденции и мода в облеклото...

Източник: https://www.mega.cl/ , https://www.fandom.com/explore-es?uselang=es