Каридад Канелон (Caridad Canelón)

Пълно име: Каридад Анхелика Канелон Самбрано (Caridad Angélica Canelón Zambrano)
Дата на раждане: 16 Май 1955 г.
Зодия: Телец
Месторождение: Каракас, Венецуела
Семейно положението: разведена
Съпруг/а: Роберто Ламарка (Roberto Lamarca)

Рейтинг:  7.08  (26 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Каридад Канелон започва много малка да работи и да гради името, което е толкова популярно. На три годишна възраст за първи път се появява в телевизията, в музикална програма на Canal 5. Започва като певица, а след това се появява в няколко детски предавания. Каридад описва детството си като щастливо.

Никога не е учила актьорство, но тя споделя, че е научила всичко чрез наблюдаване и ръководство на големи учители, с които е имала щастието да работи като Ева Бланко, Хосе Олива, Бети Рут, Есперанса Магас, Ева Морено, Орландо Урданета, Густаво Родригес, Амалия Перес Диас и др.

Каридад Канелон се описва като „обикновена жена", която едва на осемгодишна възраст се е докоснала до тази прекрасна професия на актьора и още тогава е била наясно, че иска да бъде Актриса. Тя споделя, че всеки един персонаж, който е интерпретирала, има по частица от нея.

Преди да се отдаде изцяло на актьорската професия, Каридад е учила в специалност Психология. Смеейки се, Кардад казва, че никога не е късно да започне работа по специалността си. За нея най-важното е работата да й носи удоволствие.

Описва живота си като спокоен и щастлив. Относно бъдещите си проекти, Каридад Канелон обича да казва, че иска да учи, да играе в театъра, отново да пее, да се снима в още теленовели и да работи в радиото.

Източник: www.venevision.net , www.rctv.net