Хуан Себастиан Кайседо (Juan Sebastián Caicedo)

Месторождение: Кали, Колумбия

Рейтинг:  9.19  (16 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Година на раждане: 1981 година

Хуан Себастиан Кайседо е колумбийски актьор. Още през ученическите си години показва своя талант и желание да стане актьор, но се сблъсква с неодобрението на родителите си. Притиснат от тях, той се записва да учи инженерство, но издържа само три месеца. Събирайки смелост, той се изправя пред родителите си и настоява да приемат неговия избор – да учи драматични изкуства. В началото родителите му го лишават от финансовата си подкрепа, но през цялото време майка му е помагала тайно.

Той не е знаел от къде да започне, но се възползва от възможностите, които му поднася живота. През 1999 година той вижда как на улицата снимат теленовела и веднага отива при режисьора – Хайме Ескалон (Jaime Escallón), и без много увъртания заявява, че иска да стане професионален актьор. Веднага го приемат в академията по актьорство на Алфонсо Ортис (Alfonso Ortiz). Едва три месеца по-късно, той получава роля в теленовелата „Se armó la gorda“ и не може да повярва на късмета си. Но работата не е толкова лесна, колкото изглежда.

Въпреки всички трудности, Хуан Себастиан не се отказва и упорито продължава напред, за да се превърне в добър актьор, за което благодари много на своя първи учител – Алфонсо Ортис (Alfonso Ortiz).

Източник: www.colarte.arts.co