Висенте Тепедино (Vicente Tepedino)

Дата на раждане: 12 Октомври 1964 г.
Зодия: Везни
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  7.39  (36 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате