Белисима (Belissima)

Финалът

Матилде казва на Витория, че Бия е заминала за летището заедно със Сабина. Витория разбира, че Бия е отвлякла Сабина и се обажда на Жилберто, за да го помоли за помощ. Витория се качва в колата си и тръгва с пълна газ, за да потърси дъщеря си.

В това време, Бия и Медейрос пристигат на летището, без да подозират, че Витория и Жилберто са по петите им. Не след дълго, Бия разбира, че Витория търси Сабина, но отказва да пусне момичето, докато изважда пистолета си. След това Бия насочва оръжието към Витория и стреля.

Последна серия

Бия стреля по Витория, но Андре я защитава с тялото си. Куршумът уцелва Андре и той пада на земята. Витория се приближава, за да му помогне - тя осъзнава, че той току що е спасил живота й. Жилберто се приближава, за да окаже първа помощ на Андре, но разбира, че раната е много сериозна. В това време, Бия подкарва автомобила си и изчезва от мястото.

В театъра, Гида и Мари продължават със спектакъла си. Но Гида планира да блъсне Мари. В крайна сметка, човек от екипа попада в капана на Гида.

Андре се бори за живота си, докато Жилберто му вдъхва кураж.

Мурат разбира, че Матеус е напуснал къщата - оставил е писмо, в което пише, че много обича семейството си, но не иска да продължава с работата в спортната зала; признава, че не учи. Точно в този момент, Джована пристига на летището и се сбогува с Матеус. Те се целуват и след това Матеус обещава да й се обади, когато пристигне.

В театъра, Жижи изненадва всички със сценария. Жулия и Ерика са щастливи да видят чичо си в действие. След това Гида и Мари получават аплодисментите на публиката.

Витория коментира, че Андре е спасил живота й и смята, че Жулия трябва да научи какво е станало.

Медейрос разговаря с Ивет, че Бия се е побъркала и след това намеква, че двамата могат да станат любовници. Точно в този момент пристига Бия и моли Медейрос да престане със сексуалните си игрички. След това изважда пистолета, с който застреля Андре. Казва на Медейрос, че току що е използвала това оръжие. Отбелязва, че положението може да се усложнят, тъй като пистолета е негов.

Жулия посещава Андре, който е настанен в болница и бълнува. Андре вижда Жулия и й казва, че винаги я е обичал. Андре спира да диша и умира. Жулия се разплаква, докато държи ръката на Андре. Медиците се опитват да реанимират Андре, но той не реагира.

На погребението на Андре, Моника коментира, че баща й винаги е вярвал, че Андре ще постигне всичко, което иска в живота.

В участъка, Линдолфо пристига със съществена информация, която може да помогне за разрешаване на случая. Жилберто го слуша внимателно и излиза, за да провери веднага.

Жаманта се подготвя за сватбата си с Режина Глория.

В участъка, Жилберто си уговаря среща със съседка на Кики. Разпитва я за детето на Бия Фалкао.

В църквата, Жаманта е на път да се ожени за Режина Глория, но точно, когато трябва да каже, че иска да се ожени за нея, пристига една жена и прекъсва церемонията. Оказва се, че тази жена е истинската съпруга на Жаманта и освен това, имат няколко деца. Режина не може да повярва, докато Жаманта прегръща децата си.

Витория отива в участъка и разговаря с жената. Тя признава, че Витория е била занесена в приюта от Кики и че е дъщеря на жена, която разполага с много пари. Жената споменава, че майка й е жива и иска да каже името й, но Витория не иска да чуе истината. Жилберто настоява и жената продължава с разказа си. Жената казва, че Витория е дъщеря на Бия, а баща й е Мурат. Витория не може да повярва в това. Жилберто потвърждава думите на жената.

На следващия ден, Фладсон завежда Тоска в квартала, но тя не иска, за да не я познае някой. Когато пристигат в магазина, тя се разплаква и коментира, че много й е липсвало всичко. Споделя с Фладсон, че много е страдала в затвора. Точно в този момент пристига Дагман и Фладсон моли майка си да изгладят недоразуменията помежду си, все пак тя е негова годеница. Дагмар казва на Тоска, че не е трябвало да обижда баща й, защото той е служител в банка. Тоска благослови връзката на сина си с Дагмар. Фладсон е щастлив от промяната в майка си и целува Дагмар.

Бенто е в затвора. Съжалява, че не е могъл да отиде заедно с Дива в Бая. В друга килия, Дива обвинява за всичко Бенто.

В извънградската къща, Бия си спомня дъщеря си Стела. Един от съучастниците й носи куфар с пари. Бия му плаща за помощта и за това, че я крие там. В този момент пристига Жилберто. Бия приема Жилберто така, все едно нищо не се е случило. Жилберто й съобщава, че я арестува за смъртта на адвокат Медейрос, на секретарката й Ивет. Жилберто добавя, че също така е виновна и за смъртта на Андре. Витория се появява и заявява, че е свидетелка на всичко и знае много добре, че тя е била мишената й. Уточнява, че това е бил четвъртия път, когато се опитала да я убие. Витория я пита защо толкова много я мрази. Добавя, че не може да избяга от съдбата, защото още при раждането й, се е отрекла от нея. Но съдбата се е постарала отново да я изправи на пътя й, когато се е омъжила за Педро, нейния любим внук. И най-накрая се е изправила лице в лице с майка си. Витория й казва, че тя е нейна дъщеря. Бия отказва да слуша. Бия й казва, че не я е обичала и никога няма да я обикне. Витория й отговаря, че не изпитва нищо към нея, искала е само да й покаже, че е жива и че не всичко, което иска, може да получи. Витория казва на Бия, че тя е победила (Тя е Витория - игра на думи). Бия симулира, че й призлява и иска да отиде до банята. Когато тя излиза от помещението, Жилберто казва на Витория, че се гордее с нея. Двамата осъзнават, че Бия е на път да избяга. Те спират колата, но Бия не е в нея, а нейният съучастник. В същото време, Бия излита с частен самолет. Тя се смее на глупостта на Витория и Жилберто.

Витория посещава Мурат и му съобщава, че е негова дъщеря. Мурат се радва, че най-накрая се е срещнал с дъщеря си. Двамата се прегръщат силно.

В Гърция, Никос е заедно с туристи. Той замръзва на място, когато Жулия се появява пред него.

Паскоал и Сафира прекарват нощта заедно.

Никос научава, че Семил и Сабина също са в Гърция. Семил прегръща Никос и му казва, че е много щастлив - има двама бащи. Никос се радва, защото семейството му отново е на острова с него. Той влиза в ролята на екскурзовод и започва една обиколка на острова с тях. След това, Семил и Никос танцуват на плажа.

След време, Семил казва на Никос, че трябва да отиде до Бразилия, за да се погрижи за „Белисима", но че Жулия иска да остане при него на острова. Семил съветва баща си да пътуват с Жулия до Бразилия и Гърция и най-накрая да се съберат.

След време, Сафира и Паскоал сключват граждански брак.

Бия се наслаждава на парите си във Франция. Изглежда, че е сама... но се появява младият й любовник... който се оказва, Матеус. Матеус споделя времето и парите на Бия. Тя го моли да не я нарича с истинското й име, а това, което фигурира в паспорта й.

Никос и Жулия се женят. Никос казва, че въпреки всичко лошо, което се е наложил да преживее, той се радва, че семейството му е заедно там с него. Двамата се прегръщат и наблюдават прегърнати морето!

Край!