Лъжовно сърце (Corazón que miente)

12 серия

Рената в опит да съблазни братята Ферер!

Флоренсия има идея – да подготви празненство-изненада за добре дошла и така да приобщи Рената в своя кръг от приятели. С престореното си желание за приятелство, тя се опитва да спечели доверието и в същото време, смята да се постарае новодошлата да не повлияе на връзката ѝ със Сантяго.

Рохелио успява да влезе в дома на Леонардо, за да подхвърли пистолета, с който е убита Лусия и по този начин да уличи скулптора. Преди да изпълни плана си, той е прекъснат от самия Леонардо. При това стечение на обстоятелствата, не му остава друго, освен да го удари, да остави ранен и да избяга.

Рената успява да съблазни Сантяго и той попада в нейните мрежи... и двамата се оказват в леглото. След като вече държи единия от братята Ферер в ръцете си, амбицията ѝ да покори и Алонсо се засилва. За разлика от брат си, той не показва никакъв интерес към нея.

Мариела продължава с издирването на адвокат. Така се оказва в кабинета на Роберто, който след като я изслушва, твърдо и доста грубо отказва да ѝ помогне. Но Лисандро, неговия син, ѝ подава ръка и поема случая ѝ.