Лъжовно сърце (Corazón que miente)

17 серия

Мариела на прицел!

Мариела е главната героиня в голям скандал, след като заявява пред гостите на семейство Ферер, че Демиан е корумпиран. Като вижда как празненството се проваля след този инцидент, Рената побеснява и обявява война на Мариела.

Сара научава истинската причина, поради която Лети и семейството ѝ са напуснали къщата си толкова прибързано. Ядосана и недоволна от поведението на Демиан, тя обещава да го постави на мястото му и да ги защити от заплахите му.

Алонсо е откровен с баща си и признава, че е привлечен от Мариела. Демиан направо полудява, защото се страхува, че връзка между тях може да разруши империята му и да се разкрие истината около измамата, която е извършил със земите на Мануел Салватиера.

Сантяго решава да сложи край на връзката си с Флоренсия и тя веднага реагира като обвинява Рената. Тя се вижда притисната и излъгва, измисляйки предполагаема връзка между Санти и Мариела. Това ѝ дава достатъчно време, за да успокои положението и да замисли нов план как да спечели любовта на Алонсо. Дали ще успее?!