Лъжовно сърце (Corazón que miente)

20 серия

Хулио срещу Рохелио!

Докато случая на Ное не е много ясен, Мариела решава да обвини Демиан, че се е опитал да изнасили приятелката ѝ Лети. С това, тя иска да започне открита битка, базирана на закона, за да попречи на членовете на семейство Ферер да продължават да нараняват другите. И така двамата стигат до съгласие, след което и двете обвинения са оттеглени.

Рохелио отвежда Елена насила, за да ѝ попречи да работи в дома на семейство Ферер. Той я напада с удари и накрая тя остава тежко наранена. След тази агресия, Елена намира помощ от Леонардо, който я откарва в клиниката, в която работи Мариела.

След инцидента в прокуратурата, Мариела решава да предаде на Алонсо колието, което е принадлежало на майка му и което случайно е намерила в деня на смъртта ѝ. След това жест от страна на Мариела, Алонсо остава объркан – откакто се е върнал в Пуебла, Мариела не е спряла да носи проблеми за семейството му.

Хулио научава какво се е държал Рохелио с майка му. Без да му мисли много, той се опитва да му даде урок. Резултатът е различен от очаквания – Хулио е тежко ранен, след като Рохелио му демонстрира колко е добър в боя... Дали някой ще успее да го спаси преди да е станало прекалено късно?!