Лъжовно сърце (Corazón que miente)

22 серия

Рафаела срещу Демиан!

Леонардо се опитва да поговори с Мариела за чувствата си, за любовта, която се зародила у него. Тя, обаче, му обяснява, че го приема само като бащата, когото никога не е имала. При този разочароващ отговор, Леонардо търси утеха в прегръдките на Денис.

Алонсо иска да се сближи с Мариела с намерението да възстанови тяхното приятелство, а тя му заявява, че първо би искала да ѝ върне земите от дядо ѝ. За това, той решава да продължи с плана – да води открита война с нея и да използва Рената, за да предизвиква ревността ѝ.

Демиан моли за помощ Роберто, за да придвижи въпроса с наследството на Рената и по този начин да се опита да стабилизира компанията си, която, както се оказва, затъва заради лошо управление на парите. А това означава, че семейство Ферер може да се разори.

Рафаела се страхува, че Демиан крие нещо и се опитва да потули документите, които разкриват в каква криза се намира Куадрум. Демиан се чувства разкрит и двамата със съпругата му се скарват и без малко да стигнат до размяна на удари. При тази очевидна агресия, тя обещава да си отмъсти и да разкрие всичките му тайни.