Лъжовно сърце (Corazón que miente)

27 серия

Алонсо или Леонардо?!

Леонардо и Денис решават да заминат за Ню Йорк, но по пътя към летището се усещат, че са забравили паспортите си и се налага да се върнат незабавно. Това, което Леонардо не е очаквал да завари е Мариела и Алонсо, които се целуват.

Хулио се ядосва, когато научава, че Рохелио се е върнал в живота им след като се предполага, че се е разкаял. Елена се опитва да помогне на двамата мъже в живота си да започнат да се разбират, защото иска да създадат семейството, за което винаги е мечтала.

Алонсо се изправя пред баща си и му признава, че дълбоко влюбен в Мариела и че смята да се бори срещу всеки, който е против. След това заявление, Демиан реагира и губи контрол, защото има усещането, че е предаден от собствения си син... Какви ли действия ще предприеме, за да ги раздели?!

Леонардо се разгневява на себе си след като се усеща изместен от Алонсо. Той се страхува, че може да изгуби обичта на Мариела. Денис усеща неговите терзания и решава да разпита Мариела чия страна би заела, ако трябва да избира между двамата мъже, които обича... Алонсо или Леонардо?! Кой ще надделее в нейното сърце?!