Лъжовно сърце (Corazón que miente)

43 серия

Рафаела в ръцете на Рохелио!

Сара не сдържа желанието си да удари шамар на Мариела, за да ѝ покаже колко е разочарована и ядосана заради поведението ѝ, когато е изоставила внука ѝ пред олтара. Без да може да се защити, Мариела избухва в сълзи заради усещането, че е най-презираната личност на земята.

Рафаела плаща скъпо за своята небрежност. Рохелио се възползва от ситуацията и я шантажира със снимките, които е направил като свидетелство за изневярата ѝ. Без друг изход, Рафаела приема изискванията му и накрая двамата се оказват в леглото.

Най-неочаквано, Мариела е посетена от Антонио в кабинета ѝ. Мариела не подозира каква е истинската връзка, за това го приема като всеки един пациент и му поставя диагноза лека аритмия. Като чува това, Антонио загърбва за момента истинския мотив да я посети и се фокусира върху здравословното си състояние и как може да го подобри.

Флоренсия се опитва да оправи положението с родителите си и предлага да поговорят за семейните им проблеми. Когато разговаря с майка си, всичко върви добре и двете се сдобряват. Положението с Едуардо е съвсем различно и нещата излизат извън контрол. Те отново се дистанцират.