Лъжовно сърце (Corazón que miente)

65-69 серия

Мариела – отвлечена!

Демиан се среща с младата жена в изоставена сграда и се опитва да я принуди да подпише документ, с който го оневинява за фалшифицирането на завещанието на Мануел.

Демиан държи отвлечената Мариела в изоставени сгради и я измъчва, за да подпише документи, които го оневиняват. Тя, обаче, отказва.

Далеч от там, Фабрисио разговаря с Рената, за да притисне Сара, Алонсо и Сантяго да подпишат договорите с Коста Алегре. Малко изплашена, тя предлага да си тръгнат. Той смята, че тя е луда, ако си мисли, че ще си тръгнат с празни ръце.

Това, което те не подозират е, че Антонио ги е разкрил и съобщава на Сантяго. Предупреждава го, че жената, която живее в дома му, не е Рената Ферер. Жената с това име е изчезнала и са използвали нейната самоличност.

Демиан насочва пистолет към главата на Мариела и я настоява да се подчини на заповедите му. Заплашва я, че ако не подпише, ще свърши също като дядо си. Дори и след тези заплахи, младата жена не се предава и когато е на крачка от смъртта, Алонсо се втурва и удря 'баща' си, за да може Леонардо да освободи внучката на Салватиера.

Ферер успява да си върне пистолета и преди да избяга, стреля по Дел Рио и го ранява в областта на сърцето.